Šta je novo?

Egzotičan problem sa kursorom

vladat1

- CoH -
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
1,175
Moja oprema  
CPU & Cooler
NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
Matična ploča
MSI B450 Gaming plus
RAM
Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
GPU
GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
Zvuk
S.M.L.S 8A
PSU
Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
Kućište
HAF 912 PLUS
Miš & tastatura
Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
Ostale periferije
Blue Snowball Ice
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zdravo društvo desio mi se danas čudan promem. Krenuću od početka. Imam monitor Dell G2724D i TV Hisense h40b5600. Odradio sam extend these displays. Prvi problem koji sam imao Hisense nije hteo da mi radi na 1920 x 1080 60hz, nego 1080 x 920. Menjao sam HDMi kaabal, ali ni to nije rešilo problem sa rezolucijom. Jedva sam uspeo da upišem ručno rezoluciju, a na TV u sam posedio na 16 : 9. Mislio sam, da sam rešio konačno problem, ali sada ne mogu da vidim kursor na TB u, a znam da je tamo jer mogu da napravim desnim klikom laso. Evo i par slika

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Šta bih mogao još da uradim ?

bilo ko?

Zanimljivo.
A ako napraviš duplicate? Da li se vidi u bilo kom scenariju?

Drugačiji je scenario, ali pre sto godina smo imali situaciju na nekom serveru da je kursor tako nestajao, onda kliknemo ctrl+alt+delete pa se na tom ekranu pojavi i bude OK neko vreme.

Zanimljivo.
A ako napraviš duplicate? Da li se vidi u bilo kom scenariju?

Drugačiji je scenario, ali pre sto godina smo imali situaciju na nekom serveru da je kursor tako nestajao, onda kliknemo ctrl+alt+delete pa se na tom ekranu pojavi i bude OK neko vreme.

Kada idem na duplikate onda se vidim, mada mi više odgovara extend these displays

Driveri za grafiku su problem tu. Cim se podesi rucno rezolucija (znaci da driver zeza), onda kursor nestaje.

Dok ne sredis driver, ukljuci ovo za prvu pomoc.

1738272625594.png

probam ovo čim se vratim kući

Driveri za grafiku su problem tu. Cim se podesi rucno rezolucija (znaci da driver zeza), onda kursor nestaje.

Dok ne sredis driver, ukljuci ovo za prvu pomoc.

Pogledajte prilog 478714

Hvala Mega mnogo si mi pomogao. To je rešenje !!!! Imaš pivo za ovo !!!!!

resenje.jpg

Što se tiče nestalog hardvera sa USG Ishimura. Ja nemam ništa sa tim :D

Vrh Dno