Šta je novo?

editovanje mp3?

misterx

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
619
koji prog moze da edituje mp3 ...
konkretno - skinuo sam pesmu i na pocetku ima jedno 4 sec pauze pa ocu to da odstranim da odmah pochinje pesma !?

Sound Forge 5.0 (moze i neka verzija 4.5, ne secam se tacne oznake).

BTW. Ako si grebovao pesmu sa CD-a, mnogi programi (audiograbber 1.81 npr.) imaju opciju da pri skidanju pesme obrisu svaki deo pesme gde je "tisina".

Pozdrav:)

aj navedite najmanji .. da ga svuchem sa neta i to odradim .. u stvari ne mora najmanji ali ovaj soundforge mislim ide na disq ?!?
fala

Re: Re: editovanje mp3?

omnik je napisao(la):
Sound Forge 5.0 (moze i neka verzija 4.5, ne secam se tacne oznake).

BTW. Ako si grebovao pesmu sa CD-a, mnogi programi (audiograbber 1.81 npr.) imaju opciju da pri skidanju pesme obrisu svaki deo pesme gde je "tisina".

Pozdrav:)
Ja sam probao u nekom Soundforge-u 4.5, i to se ne moze izvesti (moze, ali gubis na kvalitetu, jer ga on, kad ga uvozis, pretvara u wav, a kad 'oces da ga sejvujes, pruza samo neke svoje mogucnosti-npr 128kbit-a stereo, i tako ako si naprimer imao kvalitetan VBR, sad imas manje kvalitetan CBR). :(

Preko Sound Forgea dolazi do rekompresije tako da se gubi na kvalitetu (ako vraćaš u MP3 naravno)...Trebao bi neki program nalik nekom hex-editoru ili sl. (lupam, ali otprilike tako nešto, razumemo se...)

delimir je napisao(la):
Preko Sound Forgea dolazi do rekompresije tako da se gubi na kvalitetu (ako vraćaš u MP3 naravno)...Trebao bi neki program nalik nekom hex-editoru ili sl. (lupam, ali otprilike tako nešto, razumemo se...)
Sta je to?(pitam, jer i mene interesuje kako bih mogao da prepravim neke mp3 fajlove, a da ne gubim na kvalitetu).

delimir je napisao(la):

I ti ga sada pretera. Hex editor. :D :D .

gladiac je napisao(la):
I ti ga sada pretera. Hex editor. :D :D .

Mislio je na neki program koji ima direktan pristup fajlu tako da samo odsece deo. To bi bilo jako korisno i bez dodane rekompresije !

Vrh Dno