Ja sam probao u nekom Soundforge-u 4.5, i to se ne moze izvesti (moze, ali gubis na kvalitetu, jer ga on, kad ga uvozis, pretvara u wav, a kad 'oces da ga sejvujes, pruza samo neke svoje mogucnosti-npr 128kbit-a stereo, i tako ako si naprimer imao kvalitetan VBR, sad imas manje kvalitetan CBR).omnik je napisao(la):Sound Forge 5.0 (moze i neka verzija 4.5, ne secam se tacne oznake).
BTW. Ako si grebovao pesmu sa CD-a, mnogi programi (audiograbber 1.81 npr.) imaju opciju da pri skidanju pesme obrisu svaki deo pesme gde je "tisina".
Pozdrav![]()
Sta je to?(pitam, jer i mene interesuje kako bih mogao da prepravim neke mp3 fajlove, a da ne gubim na kvalitetu).delimir je napisao(la):Preko Sound Forgea dolazi do rekompresije tako da se gubi na kvalitetu (ako vraćaš u MP3 naravno)...Trebao bi neki program nalik nekom hex-editoru ili sl. (lupam, ali otprilike tako nešto, razumemo se...)
delimir je napisao(la):Preko Sound Forgea dolazi do rekompresije tako da se gubi na kvalitetu (ako vraćaš u MP3 naravno)...Trebao bi neki program nalik nekom hex-editoru ili sl. (lupam, ali otprilike tako nešto, razumemo se...)
gladiac je napisao(la):I ti ga sada pretera. Hex editor.![]()
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari