Šta je novo?

Eddie Murphy Standup

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Mozda nije za ovu sobu, pa ako sam pogreshio vi je prebacite...
elem, interesuje me da li neko ima show eddie murphy-a ???
Chuo sam da postoje dva komada ... raw i delirious ... e, ja imam delirious a treba mi raw ...

e... pa ... ako neko ima ili zna nekog ko ima ... ne bi bilo loshe .... :smoke:

dugo vec pokushavam da ga nadjem ... nasho sam kao neke linkove na netu koji ne rade ... tako dan nisam imo srece da ga navatam ... :S:

hvala unapred
:wave:

playahater je napisao(la):
Mozda nije za ovu sobu, pa ako sam pogreshio vi je prebacite...
elem, interesuje me da li neko ima show eddie murphy-a ???
Chuo sam da postoje dva komada ... raw i delirious ... e, ja imam delirious a treba mi raw ...

e... pa ... ako neko ima ili zna nekog ko ima ... ne bi bilo loshe .... :smoke:

dugo vec pokushavam da ga nadjem ... nasho sam kao neke linkove na netu koji ne rade ... tako dan nisam imo srece da ga navatam ... :S:

hvala unapred

Raw je nesto najsmesnije sto sam gledao u zivotu. Imao sam ga ali mi je kaseta volsebno nestala. Trazio sam na netu da kupim ali ima samo video kaseta da se kupi a to mi se ne uzima bas. Ako imas linkove da se skine ili nabavis ti baci PM da se organizujemo bio bih ti zahvalan.

Poz.

Nedavno sam gledao oba na Divx-u , al je kvalitet snimka bio ocajan pa ih nisam zadrzao (dva fajla po 250 Mb ) :mad: Verujem da nako ima bolje verzije ;)

Predstave su stvarno fenomenalne ako neko ima linkove neka baci nije problem ma kolko da su veliki, ja isto imam samo te 250MB verzije voleo bi da imam kvalitetnije...

e, da, PM...

Ma ja naleteo pre izvesnog vremena na link za raw ... i dok sam se setio da ga skinem ( dial up ), on je prso ... odlepio sam ... vishe nisam naleteo na nijedan linak ...
btw imam i ja taj od 250Mb ali samo delirious ... ochajnichki mi treba raw pa makar i od 250Mb ... chuo sam da je ludilo ...
Jel postoji neka shansa da ako neko od vas ima raw na divx-u da mi ga recne pa da ja to pokupim ???? :trust: ... naravno, ne za DZ ... nije bitan kvalitet .. ako je kao delirious, a verovatno da jeste, onda prolazi

Iz BGD-a sam pa ....

Vrh Dno