Šta je novo?

ed2k linkovi???

Rolle

Čuven
Učlanjen(a)
17.11.2004
Poena
620
Kakvi su to ed2k linkovi i kako se download-uje sa njih??? :trust:

To su eDonkey2000 linkovi, znaci d/l ih pomocu eDonkeya, eMulea ili bilo ceka drugog sto podrzava te linkove..

Da li postoje neka podesavanja za bolji download? Koji je program bolje koristiti od navedenih?

U kom smislu "bolji download"? Mislis - brzi = da se ne smaras cekajuci da dodjes na red? Koristio sam eMule, ali ne dugo, a posto sam na dajlapu, imao sam LowID, tako da nista zivo nisam mogao da skinem. Zato sam batalio i presao na Ares, pa na LimeWire koji je extra.

Ja sam na dial-up i imam High ID na e-Mule. Moguce da ti je do firewall-a, i meni je bilo jedno vrijeme Low ID, ali treba podesiti da ti firewall ne blokira portove koje koristi e-Mule, pa imas High ID. Imas to da podesis u opcijama za e-Mule.

Svejedno, necu da se smaram sa tim, LimeWire mi je MNOGO bolji.

Vidis, to za portove na firewallu, koristio sam Ares koji mi je prilikom svakog startovanja izbacivao obavestenje da sam iza firewalla i da on (ares) moze da ga konfigurise prema svojim potrebama kako bi sve radilo bolje. Ja mu tu uvek kazem "No" i, bez obzira na to, nisam nikad primetio da je program radio losije (u smislu da je imao teskoca prilikom transfera ili da nije mogao da dopre do nekog korisnika). Prema tome, i kod eMule/eDonkey-ja bi to mogli da eliminisu, ali izgleda da nece zbog necega, a meni i dalje ostaje da cupam kosu dok nesto ne svucem pomocu njih. Zato, u cilju zastite svog zdravlja, rekao sam im jedno veliko "ZDRAVO"...

Da li je ikako moguce zaobici firewall na akademskoj mrezi i sa kojim programom...?

Nazad
Vrh Dno