Vrednost robe je bila preko 200$, a na paketu je napisano samo 50$ i vrsta robe. Paypal account chak nije ni moj (Leksin je), a chak se razlikuje i shipping address od adrese u Ebay account-u

Tezina je bila 1KG, a platio sam 22$ poshtarinu ameru i nishta vishe. To naravno ne mora da znachi, poshto oni lupetaju sami cene poshtarine, da nadoknade u sluchaju da im aukcija prodje za jeftine pare.
Pre nego shto bidujesh, obavezno pitaj kolika je poshtarina za SCG (Evropu) i nemoj da pitash da li shalje, reci ce ti sam ako nece. Ja sam 10 dana visio na ebayu ko manijak da bi nashao neshto povoljno, ali sad vidim da sam trebao lepo da stavim maximum bid na neku smeshnu sumu, neka ce upaliti. Fora je u tome da ispratish 10ak aukcija za to shto ti treba, i otprilike vidish na kojoj sumi se zavrshavaju, a onda stavish maximum bid na 10-20% ispod te average sume, i jednu od 20-30 aukcija cesh dobiti, a mozda i nekoliko. U ovom poslednjem sluchaju, obrati paznju da imash kesha da platish vishe aukcija ako dobijesh, jer neplacanje aukcije ce ti doneti negativne ocene, a account sa jednom transakcijom i negativnom ocenom niko ne voli

Ako je sluchaj da nemash kesha za vishe iste robe, onda cesh morati da ne spavash ko ja i da pratish aukcije non stop. Uglavnom se sve zavrshavaju logichnom sumom, ali ima i nekih trenutaka kada ljudi spavaju ili im je neki praznik

, ili su otishli u shkolu

. Fora je samo ubosti pravi trenutak kada niko "ne gleda"

Hocu samo da kazem da se ne zalecesh i odmah uzimash neshto shto je povoljno, jer uvek moze povoljnije...