Šta je novo?

Ebay feedback - potreban savet

• Začetnik teme Začetnik teme Igvan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Igvan

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
620
Pobedio sam na aukciji (polovna igra COD UO) i ulatio liku 5 funti. Dogovor je bio da ako pobedim on meni salje Cd key (nalazi se na cover-u kutije i neophodan je za on line igranje) na moj e-mail (jer sta ce mi diskovi i kutija😀 ).
Na taj nacin smo izbegli shipping a inace on i nije hteo da salje van UK.
Od placanja do sada je proslo 24h a on mi se ne javlja (lik ima 127 pozitivnih feedback-ova i100% je pozitivan) i ja ne znam sta cu.:crash:
Tako bi mu slatko poslao negativan feedback ali nisam siguran kako to funkcionise. On nije ispostovao dogovor i zasluzio ga je ali sta ako i on meni posalje negativan fb iako sam regularno platio?
Ili to uopste tako ne funkcionise?
Sta ciniti?

24h je malo za negativan feedback. Ne brini, javice ti se, to je potpuno drugachiji mentalitet od nas, nisu u fazonu da samo chekaju da te zeznu, pogotovo za tako sitne stvari. Nauchicesh to vremenom kupovinom na ebayu, ja ovih godinu i po dana koliko kupujem, imao sam samo pozitivna iskustva sa svima, i van USA.

Recimo dobio sam neku robu 2x na rech, rekao sam da mi nije stiglo, a roba je vrednosti 80$. Chovek me je zamolio da ako se u medjuvremenu pojavi drugi paket, da mu to vratim, i tako se i desilo. Stigla su mi dva paketa i jedan sam vratio. Drugi primer, kupovao sam 20 kopija Quake4, i placao sam direktno preko paypala, i u tom sluchaju mogao je da se pravi lud i da mi nikada ne poshalje diskove. Ne da se to nije desilo, vec su diskovi zakasnili dve nedelje (chekao sam 30 umesto 15 dana), a on mi je naplatio neku smeshnu poshtarinu, daleko ispod dogovorene, jer je on bio kriv shto se neshto zeznuo oko slanja, i to je chovek iz hong konga.

Znam da je politika, ali to moram da kazem. Kada mi budemo imali takvu svest i kada to kod nas bude potpuno normalna stvar, uci cemo u Evropu.

Bio si u pravu. Javio se covek sve je Ok.

Pa sta da kazem, sam si rekao. U takvoj sredini zivimo da se na situacije slicnoj ovoj bukvalno stvorio uslovni refkes koji indukuje negativno razmisljanje.

Nazad
Vrh Dno