Šta je novo?

Eagle GF4 MX440 64MB TV-Out?

vasa

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
619
Ima li ko iskustva sa ovom karticom? Zanima me prvenstveno kvalitet slike u 2D, posto sam se navikao na dobro - Matrox na poslu, Voodoo3 kod kuce. I veliki Samsung monitor na obe strane.

pozdrav, Vasa

Ako ti je kvalitet slike bitan, zaobidji Eagle. Jeftinije resenje sa podnosljivim kvalitetom 2D slike bio bi Prolink MX400. Sledeci na listi su Leadtek,Gainward,Asus...

Pozdrav:)

Stvarno taj Eagle je oko 130 EUR, a MSI 150. Sa druge strane ASUS-ov GF4 MX420 je 151 EUR, a MX440 celih 166 EUR. Najbolji kompromis je dakle ovaj MSI (kao na testu pre par dana).

Ali ako je novi Eagle po kvalitetu slike kao poslednje serije Eagle MX400 (plava štampa, npr. MX400 sa 64 MB i TV Out...) onda najbolje da ga probaš, ako možeš...Nije kao Matrox, ali nije ni kao standardni Eagle ;)

Probacu ga ja, valjda... Njegova cena je oko 120EU+ porez... Inace, MSI kosta 135EU bez poreza...

byMaX je napisao(la):
Probacu ga ja, valjda... Njegova cena je oko 120EU+ porez... Inace, MSI kosta 135EU bez poreza...

Da... video sam Eagleta u oglasima za 125. Deluje kao dobra cena, samo ako je i kartica dobra.

Svi noviji Eagle-ovi imaju sasvim ok 2d sliku.....ume da uleti neki sa mutnijom ali sve redje...Jos ako imaju winbond memoriju (mada i ona varira po mogucnostima i do 40mhz)

A kakve su Chaintech kartice (MX400, MX420, MX440) po kvalitetu slike i po performansama? I kolika je azlika u performansama i kvalitetu slike npr. izmedju neke Asus i neke noname kartice?

Nazad
Vrh Dno