srle69 je napisao(la):..ili bilo koja 4 MX440
..i sta je unapredjeno kod MX460 u odnosu na MX440 ?
Cvele je napisao(la):Naravno ATI.Nikako Eagle.Ako hoces da klokujes mnogo se lose klokuje.A i boje su nikakve
dejandj je napisao(la):Inace pojavio se NV18 (nema kod nas kao ni rade 9000pro...a za razumu cenu!).
Calibra 4WD je napisao(la):Jel se stvarno pojavio Eagle Ti 4200?
Nikako Eagle.Ako hoces da klokujes mnogo se lose klokuje.A i boje su nikakve
Amon_Ra je napisao(la):Bolje da uzmes ATi 9000.
srle69 je napisao(la):.
Mislio sam da ce MX460 sa klokom 300/550 da radi jos bolje,mada ne znam koliko ce moci da se naklokuje,ne verujem da ce mnogo.
Drugo,procitao sam da Ati 9000 trazi za AGPx4 napon od 1,5v. Ja na mojoj ploci imam AGPx4 ali nemam podesavanje za napon koji je 3,3V i ne znam da li ona uopste moze kod mene da radi AGPx4? Za napon 3,3 na AGP slotu Ati radi AGPx2 !!!. I sta ja tu sad dobijam sa ATI-jem? Osim toga, u startu je Ati sporiji zbog 275/400 u odnosu na EAGLE MX460 koji radi na 300/550 a i skuplji je od Eagle za koji znam da je losiji proizvodjac od ATi-ja. Ali vidim da i ATI-ja ima raznih kvaliteta u zavisnosti od prizvodjaca.Ne znam samo da li i Eagle trazi iste napone?Kod mene je AGP verzija 2.0
Uh,mnogo pitanja i dilema a ja tek sad ne znam za koju soluciju da se odlucim.
Mozda na kraju uzmem Innovision GF4 MX440 64MB DDR Tv-out...
Stvarno me bacate na muke...![]()
Dr.Srle
washka je napisao(la):Nisi razmisljao o Eagle GF2 GTS TI DDR ? To ti je otprilike kao MX 440. Ali negde i brze. Ja sam ga uzeo, malo lemilicom poskidao par kondenzatora i dobio Kristalno cistu sliku EIZO 17", svi koji su bili rekli su da ovakvu cistu i ostru sliku nikada nisu videli u zivotu na monitoru, i to u 1280x1024 85HZ Pre eagla sam imao Guilemont GF2 GTS i mogu reci da Eagle (posle prepravke) ima cistiju sliku... ali ako ne skinete kondenatore onda je UZAS !! :wave;
washka je napisao(la):Nisi razmisljao o Eagle GF2 GTS TI DDR ? To ti je otprilike kao MX 440. Ali negde i brze. Ja sam ga uzeo, malo lemilicom poskidao par kondenzatora i dobio Kristalno cistu sliku EIZO 17", svi koji su bili rekli su da ovakvu cistu i ostru sliku nikada nisu videli u zivotu na monitoru, i to u 1280x1024 85HZ Pre eagla sam imao Guilemont GF2 GTS i mogu reci da Eagle (posle prepravke) ima cistiju sliku... ali ako ne skinete kondenatore onda je UZAS !! :wave;
washka je napisao(la):... Puno srece.....
washka je napisao(la):Evo malo sam procackao po net-u i nasao ne nekom site-u Tcno sta treba raditi. Citajte i prepravite i videcete kako i Eagle moze da ima kristalno cistu sliku.
Evo linka:
http://www.geocities.com/porotuner/imagequality.html
P.S. Ja sam vec desetak raznorazni GF-a poskidao i svi su prezadovoljni a bicete i vi.Ako ne znate da radite sa SMD delovima ili nemate alat, odnesite u neku DOBRU radnju za popravku Mobilnih telefona, jer oni imaju alat za to....
- I take no responsibility of any damage caused.
![]()
Brutalan Zlica je napisao(la):Interesantno, meni je kroz ruke, da ne kazem masinu proslo jedno 10 raznih Innovision karti i za sve imam reci pohvale, i TNT2 Ultra, i GF2 MX, i GF2GTS, i GF3 i GF4 MX/Ti. Jedino sam imao problema sa budjavom TNT2 M64/Vanta ctp; ali sa tim krshem nije postojao niko bez problema. Sreca da nisu bili za moju masinu (a uostalom nisam nikad bio neobavesten do te mere da uzmem takvo neko s**nje "na prvu")
Koliko sam toga procitao loseg o Inno-u izgleda da sam imao brdo srece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari