Šta je novo?

EA Store?

Vlasterx

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
740
Da li je neko odavde u mogućnosti da pristupi stranici EA STORE http://eastore.ea.com/ za online kupovinu EA igara?

Od kad su postavili novi sajt, od pre godinu i više dana, uopšte ne može da joj se pristupi iz Beograda pa me zanima da li se to samo meni dešava ili je vezano za lokaciju odakle se pristupa toj stranici.

Konačno da je još neko iz Srbije to primetio. Ukratko ne može da se pristupi EA store sajtu jer su nešto zezenuli u skripti koja određuje lokaciju odakle se sajtu pristupa, a to se desilo pošto je neki pametknjaković tamo izbacio Srbiju sa liste postojećih zemalja. I onda se skripta zaglupi i počne da nas vrti između Azije i Južne Afrike :) u beskonačnost. Ne može i EA account da se napravi sa Srbijom, ne može ni na Bioware sajtu da se kupe poeni za Dargon Age, ne može da se napravi nalog za Star Wars sa Srbijom ustvari skoro sve što je vezano sa tim ne radi na EA sajtovima, ponekad prođe neka druga zemlja ali sve manje ukoliko je neko plaćanje u pitanju. Ja sam se dopisivoa mnogo sa EA oko toga jer imam dosta original igara ali mi ništa nije pomoglo, a i lokalni EA distributer se u principu pravi nevešt. Prodaju igre koje ne mogu u potpunosti posle da se koriste...i tako u krug...nadam se da će to da srede kada opet budu menjali sajt ali ne pre toga, a to je dakle za par godina...
Mada možda nije loše i ti malo da probaš da im pišeš.
Nadam se da ti je ovo pomoglo...ustvari nije pomoći nema :)))
N

Poslednja izmena:
Stvarno ne radi, ali....
Za razliku od niki999 ja sam od kuće mogao da kupim bioware poene i imam EA Account regularno.

Edit: Moja greška, EA Account mi se vodi na hrvatsku.

Poslednja izmena:
Stvarno ne radi, ali....
Za razliku od niki999 ja sam od kuće mogao da kupim bioware poene i imam EA Account regularno.

Imaš EA account na kome kaze da si iz Srbije? Ja imam EA account ali kažem da sam iz Slovenije.
I mogao si da kupiš Bioware poene ako kažeš da si iz Srbije? Meni kaže ne postoji zemlja, ako stavim neku drugu zemlju kaže karitca nije iz te zemlje....Mada zbog tih problema sam digao ruke od EA igara pre par meseci pa se možda nešto i promenilo. Prijatno bih se iznenadio da jeste.

Poslednja izmena:
Konačno da je još neko iz Srbije to primetio. Ukratko ne može da se pristupi EA store sajtu jer su nešto zezenuli u skripti koja određuje lokaciju odakle se sajtu pristupa, a to se desilo pošto je neki pametknjaković tamo izbacio Srbiju sa liste postojećih zemalja. I onda se skripta zaglupi i počne da nas vrti između Azije i Južne Afrike :) u beskonačnost. Ne može i EA account da se napravi sa Srbijom, ne može ni na Bioware sajtu da se kupe poeni za Dargon Age, ne može da se napravi nalog za Star Wars sa Srbijom ustvari skoro sve što je vezano sa tim ne radi na EA sajtovima, ponekad prođe neka druga zemlja ali sve manje ukoliko je neko plaćanje u pitanju. Ja sam se dopisivoa mnogo sa EA oko toga jer imam dosta original igara ali mi ništa nije pomoglo, a i lokalni EA distributer se u principu pravi nevešt. Prodaju igre koje ne mogu u potpunosti posle da se koriste...i tako u krug...nadam se da će to da srede kada opet budu menjali sajt ali ne pre toga, a to je dakle za par godina...
Mada možda nije loše i ti malo da probaš da im pišeš.
Nadam se da ti je ovo pomoglo...ustvari nije pomoći nema :)))
N

To je to!

Pisao sam im 3-4x do sada da imaju problem sa sajtom, naveo da je problem u skripti koja upadne u petlju između ovih strana kada server pokuša da pronađe moju lokaciju preko IP adrese:

Kod:
http://eastore.ea.com/store/eara/en_ZA/DisplayHomePage/ThemeID.1220300/ccRef.en_SG
http://eastore.ea.com/store/eara/en_SG/DisplayHomePage/ThemeID.1220300/ccRef.en_ZA

ali izgleda da u njihovoj korisničkoj službi rade trenirane šimpanze koje nasumično biraju jedan od 3 debilna odgovora, ma šta im napisao:

1. U kojoj igri vam se ne vidi vaša zemlja?
2. Probajte drugi browser i ispraznite kukije
3. Gde na Ea Store stranici ne možete da upišete vašu adresu?

Moj sledeći odgovor će biti da se teraju u 3pm :wall: Možda treba da im pošaljem i paket banana pa da nešto urade kako treba?

p.s. I ja sumnjam da je neki paćenik namerno izbacio Srbiju sa liste zemalja.

p.p.s. To znači da Star Wars The Old Republic najverovatnije neće moći da se igra iz Srbije. :-/

Poslednja izmena:
The Old Republic ne izdaje EA vec LucasArts :)

lol...znaci nista od Battlefield: Bad Company 2 Day 1 Map Pack-a?
'ajde da probam da ucinim dobro delo. Imam neke kontakte sa EA Russia...mozda oni mogu da poguraju malo.

Poslednja izmena:
Ma ne vredi, ja sam pokušavao da im objasnim problem još kada sam hteo uzeti Northern Strike za Battlefield 2142, izgledalo je kao da se igram gluvih telefona :wall:

Ovaj link radi...

Gde si bio kad sam kupovao BC2 :D

Da budem iskren mislim da i našem distributeruu treba malo podvinkuti prodaju polu ispravnu robu. Inače na Indijskom sajtu nisam video ovaj novi BF :(...

Pozdrav,

Hm...zanimljivo...sada ne radi ni meni.
Elem sinoc mi rece ortak iz EA Russia da je cimao centralu i objasnio gde je problem. Naravno rekli su mu da ce da provere sta nije u redu. A kao soluciju do konacnog resenja dali su mu onaj prvi link. Posle mi je poslao i ovaj drugi...i sinoc je normalno radio. Pusticu mu mail...mozda ima neku ideju.

Pa izbagovali su sajt ali i dalje ostaje problem placanje jel moze da se placa sa Srpskom karticom ako nema Srbije meni je na nekim EA sajtovima to prolazilo ali na nekima i ne. Moracu da izvidim. Mada koliko vidim sada sa predlozenim resenjem sajt moze da se otvori ali malo baguje :)...eh sta ti je Srbija ;)...
Hvala

Poslednja izmena:
Vrh Dno