Šta je novo?

E8400 i DFI@LN2

staxm je napisao(la):
drugi lik je ladno vrteo na 674FSB, ali na biostar p45 i PL=11,PN=47371 i ima sporije vreme
Ipak je DFI tata, mi smo vrteli spi na PL=10@660FSB
Biostar ide na 674 ali samo bog zna koliko su latencije chipseta olabavljene (verovatno i inzinjeri BIOSTARA znaju)....:)
Ta DFI plocha je najbrza SPi plocha ikad napravljana...za npr 3D je bash losha..ali za SPi...san snova
:wave:

Poslednja izmena:
Malo smo više aktivni za penzionere

Spominjali smo neki veći odmor, ali hteli smo da probamo Spi32m sa e8400 & e8500, pre nego što okačimo pot o klin.

Penzioneri se ponekad aktiviraju ;)
Pa rez je sjajan, mozda je i WR(HWBOT je Down, a po Ripping-u nema nikog izmedju 7.750s i 7.500s, a nema ni jednog e8400), ali je tu razocaravajucih 46k za PN :trust:
Probali smo na sesiji da vratimo stariji bios 812, pretpostavljamo da bi sa njim imali oko 45k i rez bi tada bio oko 7.575s, naravno ako bi i sa njim stigli do 660fsb :D

Rešili smo još davno problem sa flešovanjem biosa, tako da smo postigli PN=44866

Biostar ide na 674 ali samo bog zna koliko su latencije chipseta olabavljene (verovatno i inzinjeri BIOSTARA znaju)....:)
Ta DFI plocha je najbrza SPi plocha ikad napravljana...za npr 3D je bash losha..ali za SPi...san snova

Ali nažalost ova ploča je tako spora za 32m, izgleda da je pravljena samo za 1m, tako da ništa od neke dobre 32-ke ;)

Ali šta ćeš onda, moraš da potrošiš azot :D
Tako da smo se vratili na stari dobri 1M

Ista ekipa, isti setup i bolesno dobar rez i to sa 100% overklokom e8400 :banana:

By staxm

Maksimalno validacija za slikanje 670.5 FSb:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=503569

Odlican popravni :D sad vatajte neki rampage extreme i eto izuvanja i u 32m :D
jos jednom svaka cast ako vam ploca vise netreba javi te se :p

Svaka cast momci uzasno dobar skor za jedan e8400.
Jos sam vidjo po netu primeraka da su stabilni na 5GHz na vazduhu prosto da ne poverujes.

sad vatajte neki rampage extreme i eto izuvanja i u 32m :D
Od toga nema nista, iz polu-aktivne penzije ovim rezultatom odlazimo u full pasivnu, teeeeesko da ce vise biti ikakvih rezultata od nas.

Btw, hvala na cestitkama.

Jos jednom ,bravo drugari.

Hvala Dzoni!

Svaka cast momci uzasno dobar skor za jedan e8400
Ne da je dobar, nego je najbolji :p.

@dOminatOr kolko sam ja vido da na 4.5GHz prolazi Intel burn test a to za 5GHz pa dovoljno je sto moze uci u win na vazduhu.
Evo moj primerak nece da udje u win na 5GHz jedva udje na 4.8GHz.

@dOminatOr kolko sam ja vido da na 4.5GHz prolazi Intel burn test a to za 5GHz pa dovoljno je sto moze uci u win na vazduhu.
Evo moj primerak nece da udje u win na 5GHz jedva udje na 4.8GHz.

znam ja o kom ti CPU pricas ja sam te samo ispavio da neko stvarno ne pomislim da neko tera orthos na 5Ghz na vazduhu ;)

Ok ko bi pomislio da na 5GHz tera Orthos nek proba Linx da tera pa ce da dostigne TJMAX he he.

Nazad
Vrh Dno