Šta je novo?

[E72] Software update? (iz Telenora)

Axel

Čuven
Učlanjen(a)
26.09.2002
Poena
660
Pozdrav,
imam NOKIA E72 kupljen u Telenoru, interesuje me:

U koliko update-ujem software (posto vidim da je izasla nova verzija), da li cu i dalje da imam srpski jezik, da li ce da se zamene mesta tasterima Y i Z? I da li cu da izgubim jos nesto?

Kada sam zadnji put updateovao 5530 i 5800 (nisu iz telenora) izgubio sam srpski jezik, ostao je samo engleski, pa sam zato zabrinut da mi se ne desi to.

Jel radio neko ovo, hocu da budem 100% siguran?

Hvala u napred na odgovoru!

Ne znam kako si mogao da izgubiš srpski osim ako nisi menjao product kod, inače nisi nikako mogao samo updateom da izgubiš srpski.

search...cak ne moras ni mnogo, potrazi samo teme istog naziva!!!

Ne znam kako si mogao da izgubiš srpski osim ako nisi menjao product kod, inače nisi nikako mogao samo updateom da izgubiš srpski.

I ja ne znam kako, imao sam srpski i ostale jezike, a nakon update-a, nestao srpski, ali to je bilo na 5530 i 5800. Zato sam hteo da pitam nekoga ko mozda ima iskustva sa time. Naravno, nisam menjao product code.

Jel postoji mozda neki 'language pack' ili tako nesto, mozda sam na predhodnim telefonima imao to instalirano, ne znam. Ova E72 je uzeta preko Telenora i ima srpske/balkanske karaktere na tastaturi, ne bih zeleo da mi se sve izmesa zbog updatea.

Poslednja izmena:
Verovatno se radi o product code , moras da promenis na neki od nasih i bice srpski.
Potrazi po forumu kako se menja code.

Na telefonu iz Telenora je sigurno sve dobro podešeno... Samo gazi i sigurno ćeš imati Srpski (ako ga sad imaš).

OK probacu! A u slucaju da izgubim srpski, i pomesaju mi se Y i Z tasteri na tastaturi? Sta cu morati da radim?

Ubacis neki od kodova pomenutih u drugoj E72 temi i onda odradis update softvera!

Nazad
Vrh Dno