Ne isplati se... Klokuj e2180 i bice jaci od e6600!
Da,znam,ali za proteklih cca 20 godina korišćenja PC ( još od vremena kad je HD imao 16 MB i težio 2 kg) nemam nikakvog afiniteta prema OC iako sam to u par navrata na kratko činio, zanimaju me islkčjiivo default vrednosti.
Ako kažem da je najčesće korišćen program uz internet i office SAP ko razume shvatiće.
Napomena 2:Ostale komponente zaista memam ni potrebe ni namere da menjam,sasvim zadovoljavaju sve moje potrebe.
I nene je ova varijanta e 3200 ili 5200/5300 eventualno 7200-7600 zaintrigirala, zapravo mi 6xxx nije ni bio prvobitno u vizuri.Jedino sto ima smisla da ides sa tog cpu-a na nesto bolje je e3200,e5*00, ili nesto od q6600, ako zelis dati vise novca. Ja bih isao na e3200 ili e5300.
Nemas razloga da menjas CPU.
Ja sam malo bratu ubacio na Asus P5B-E 2160 i radi na 3GHZ sa V prva crvena !
Zaboravio sam tacno koja je vrednost, ali se dobro secam da je u pitanju prva neDozvoljena. I tako vec jedno 2.5 godine to radi da napomenem na BOX kuleru ! Temp ide do max 76c
ali to bas kad ga neznam koliko maltretiras inace na 2.8GHZ na prvoj ispod crvene radi bez problema ne prelazi 70C nikako uvek je ispod
tako da ti je menjanje cpu bacanje para.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari