Šta je novo?

E6400 ocitavanje temp.

danijell

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2007
Poena
345
Imam cudan problem. Everest (isto i itelTAT,coreTemp) mi vidi temp. jezgra oko 45-50 C, u idle a temp. kompletnog proc. je 25-30c (ovo vidi i bios ploce). Kad poteram Prime posle nekog vremena temp. jezgra skoci do 60-65c, po onoj vrucini je isla i preko 70c, temp. procesora je oko 30-35 stepeni. Nije mi jasno toliko odstupanje od temp. proc. i samog jezgra, jer i kad su jezgra vrela proc. je hladan (po programima je na 35 max.) i kuler se sporo vrti. Ploca je 965-ds3p, a brzina fana na auto. Radi se o box kuleru. Jel zna neko u cemu je problem?

Pipni kuler. Ako je hladan,znas da je tih 35 C ok. Moze da bude da ti se nesto izbagovalo i pokazuje ti temp maticne umesto proc-a.

To sam proveravao kuler je uvek hladan, eventualno mlak. A tem. ploce vidi ok ide do 50-55c.

Pa neznam bash da li je oko 50-55 C za plochu...... Nekazem da je puno ali meni plocha ide do nekih 37-38 C A CPU do 50 C orthos load sa Hyper TX-om i dobro provetrenim kucishtem....
Bilo je tu puno govora o temperaturama..... Te temperature procesora neverujem da cesh videti u realnom radu + ovih prethodnih nekoliko dana je bio pravi pakao tako da po nekima temperatura jezgra od 70 C nije puno ;)

Nazad
Vrh Dno