nokiae60bgd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.12.2007
- Poena
- 310
Imam E60 NOKIJU i neverovatno je da nikako nepostoji program koji radi kako trea i potpunosti sa ovim telefonom!!! 
Znaci BAVIM SE OVOM TEMATIKOM VEC NEKO VREME I NISAM GA JOS RESIO!!!!

Znaci sta je poenta - editovanje telfona i njgovog sadrzaja, slanje SMS poruka kroz telefon,backup/izmena itd kontakata itd... JEDNOM RECJU - STANDARDNO KORISCENJE!
- PC Suite - nije potpun i definitivno nije koristan (zbog toga svi mi traizm neki bolji software!)
- Oxygen phone manager za symbian - prg je odlican ali verzija koja potrzava E60 nije
potpuna (govorimo o narodnoj verziji)-definitivno nema OPM-a koji radi sa E60
- MobilEdit - 2.6.014 nece da prepozna tel tj. da ga registruje (barem ne kod mene)
- Divni program Logo Manager ne radi za symbian (smrc srmc)
Hmmm PITANJE GLASI - KOJI PROG DEFINITIVNO RADI 100% sa E60?
najbolje bi bilo da post-uju korisnici koji imaju E60 i samim tim daju svoje vidjenje problema i kako ga resiti (ili kako su ga resili vec-ALELUJA! :S:
Znaci BAVIM SE OVOM TEMATIKOM VEC NEKO VREME I NISAM GA JOS RESIO!!!!
Znaci sta je poenta - editovanje telfona i njgovog sadrzaja, slanje SMS poruka kroz telefon,backup/izmena itd kontakata itd... JEDNOM RECJU - STANDARDNO KORISCENJE!
- PC Suite - nije potpun i definitivno nije koristan (zbog toga svi mi traizm neki bolji software!)
- Oxygen phone manager za symbian - prg je odlican ali verzija koja potrzava E60 nije
potpuna (govorimo o narodnoj verziji)-definitivno nema OPM-a koji radi sa E60
- MobilEdit - 2.6.014 nece da prepozna tel tj. da ga registruje (barem ne kod mene)
- Divni program Logo Manager ne radi za symbian (smrc srmc)
Hmmm PITANJE GLASI - KOJI PROG DEFINITIVNO RADI 100% sa E60?
najbolje bi bilo da post-uju korisnici koji imaju E60 i samim tim daju svoje vidjenje problema i kako ga resiti (ili kako su ga resili vec-ALELUJA! :S: