Šta je novo?

E60 - software za PC komunikaciju(SMS,backup..) KOJI?!"

nokiae60bgd

Slavan
Učlanjen(a)
24.12.2007
Poena
310
Imam E60 NOKIJU i neverovatno je da nikako nepostoji program koji radi kako trea i potpunosti sa ovim telefonom!!! :mad:
Znaci BAVIM SE OVOM TEMATIKOM VEC NEKO VREME I NISAM GA JOS RESIO!!!! :mad::mad:

Znaci sta je poenta - editovanje telfona i njgovog sadrzaja, slanje SMS poruka kroz telefon,backup/izmena itd kontakata itd... JEDNOM RECJU - STANDARDNO KORISCENJE!

- PC Suite - nije potpun i definitivno nije koristan (zbog toga svi mi traizm neki bolji software!)

- Oxygen phone manager za symbian - prg je odlican ali verzija koja potrzava E60 nije
potpuna (govorimo o narodnoj verziji)-definitivno nema OPM-a koji radi sa E60

- MobilEdit - 2.6.014 nece da prepozna tel tj. da ga registruje (barem ne kod mene)

- Divni program Logo Manager ne radi za symbian (smrc srmc)

Hmmm PITANJE GLASI - KOJI PROG DEFINITIVNO RADI 100% sa E60?

najbolje bi bilo da post-uju korisnici koji imaju E60 i samim tim daju svoje vidjenje problema i kako ga resiti (ili kako su ga resili vec-ALELUJA! :S:

Meni sve opcije iz PC Suite-a rade bez greške - slanje SMS poruka kroz telefon, backup/izmena kontakata, instaliranje softvera u telefon, update softvera telefona itd. i identično radi koristio kabl (kući) ili bluetooth (na poslu) izuzev update-ovanja softvera, to može samo preko kabla, naravno.

Probaj da reinstaliraš PC Suite, da staviš najnoviju verziju (ako već nisi)...

Poslednja izmena:
Vrh Dno