Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Uzeo sam danas ocu E52, ubacio vipovu karticu cisto probe radi (posto je tel nov i seemfree) i odma posto se upalio tel stigla mi je od vipa poruka sa podesavanjima za data i gprs. Odbio sam poruku tj nisam instalirao ali i pored toga mi je stigao mms sasvim uredno
...e sad pitanje je da li i na koji nacin moze 100% provereno da se ubije prenos podataka (Telenor prvenstveno), jel ko mi garantuje kada odem u roming ili sta vec znam da se nece opet samoinstalirati neka podesavanja?!
Da li postoji mogucnost da zovem telekom i da ih zamolim da mi onemoguce oni sami data protok?! Caletu apsolutno isti ne treba i ne bih voleo kad ode negde napolje da moram da prodam kucu da platim racun ako nakuce KB nesto u pozadini kako to zna da bude uglavnom kad su ljudi u romingu!!
Da li postoji mogucnost da zovem telekom i da ih zamolim da mi onemoguce oni sami data protok?! Caletu apsolutno isti ne treba i ne bih voleo kad ode negde napolje da moram da prodam kucu da platim racun ako nakuce KB nesto u pozadini kako to zna da bude uglavnom kad su ljudi u romingu!!