Šta je novo?

E3 : najzesce impresije !!!

Razorman

Čuven
Učlanjen(a)
22.07.2002
Poena
619
Evo mog izbora , ove 2 igre ce jednostavno redefinisati moj omiljeni zanr RTS-a !

Arnies of Exigo : Koja bolestina ovo vec pratim duze vreme i nadam se da ce konacno neku uspeti da skine war3 sa trona ! Igra obecava na svakom polju ! Zivi bili pa videli !

http://www.actiontrip.com/rei/scrs.phtml?cat=features&link=e32004armiesofexigo

Slike govore vise nego hiljadu reci !

Black & White 2 : Sta vise reci, jedna od najboljih igara svih vremena(po mom licnom ukusu), dovoljno je da pogledate ovih par screens-a i da vam ispadne vilica, jednom recju wicked !

http://www.actiontrip.com/features/e32004blackwhite2.phtml

Sta se vama najvise svidelo ?

Black & White 2 definitivno stavljam na listu "must have" ali naravno
1. HL2
2. Doom 3
3. STALKER
4. Serious Sam 2
...

Gde stavi serious sama na ovu listu :)

Pogeldaj Trailer SS2 ... Hrvati misle ozbiljno

Mene zanima sta ljudi vide u B&W-u...deluje zanimljivo prvih 15 minuta zbog razlicitosti izvodjenja, ali posle uzas...jos kad dodje drugi deo sa svime vec vidjenim u 1. delu a samo boljom grafikom - proci ce zapazeno kao i Homeworld 2, mislim da je to pravo poredjenje u tom smislu. Naravno, HW2 je neuporedivo bolja igra :)

Prvih 15minuta, ja i dan danas upalim ponekad B&W, AI je u to vreme bio nenadjebiv, igrivost na velikom nivoa, grafika da ne pricam ! To bi bilo isto kao reci sta ljudi vide u ovom doom3 koji je isti doom2 samo sa mnogo boljom grafikom !

sve je to lepo ali idite vidite novu zeldu da vidite kako tata myamoto pravi igre

link2rage je napisao(la):
sve je to lepo ali idite vidite novu zeldu da vidite kako tata myamoto pravi igre

Ajd daj neki link ja se izgrbavi, ali ne nadjoh nista konkretno !

Nego da li ste videli high-res shootove FEAR ! ono izgleda JAKO JAKO OPASNO !

OptiPlex je napisao(la):
Mene zanima sta ljudi vide u B&W-u...deluje zanimljivo prvih 15 minuta zbog razlicitosti izvodjenja, ali posle uzas...jos kad dodje drugi deo sa svime vec vidjenim u 1. delu a samo boljom grafikom - proci ce zapazeno kao i Homeworld 2, mislim da je to pravo poredjenje u tom smislu. Naravno, HW2 je neuporedivo bolja igra :)
Uh, uh ... Pa de to da kazes za b&w to je jedna od najinventivnijih/inteligentnijih igara koju je ugledao pc ! Pogotovo posle najava poboljsanja i prosirivanja igre. Ocajno ti je poredjenje sa HW 2 koji je doneo samo bolju grafiku.
A realno Doom 3 ce biti solo apgrejd dooma 2. Nema tu nista revolucionarno sem ekstra mega grafike i fizike.

Illiron je napisao(la):
A realno Doom 3 ce biti solo apgrejd dooma 2. Nema tu nista revolucionarno sem ekstra mega grafike i fizike.

Pa malo li je!:)

A ceka li ko GranTurismo4??Ja ne mogu docekat,zna li ko vise pojedinosti o igri?

Pa ovo nije PS2 forum pa da chekamo GT4 :)
A igra inache izlazi tek za novu godinu...

link2rage je napisao(la):

Uzeo si mi rec iz usta...Zelda izgleda sjajno.
Moji favoriti su:
-Zelda(naravno :) )
-STALKER
-LOTR:Battle for M.E.
-Zoo Tycoon 2
-Gothic 3(ako se bude pojavio ove godine uopste)
-Half Life 2 naravno...

Nazad
Vrh Dno