Šta je novo?

E3 2018

Gdin_M

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
605
Sajam se blizi pa kao i prethodnih godina mozemo komentarisati i sumirati utiske u ovoj temi.

Plan i program:

timetable3gu96.png

Od konferencija koje najvise cekam su Sony, Bethesda i PC show (Devolver ukljucen - SS4).

Kao što se i očekivalo, EA polako prelazi na punokrvnu pretplatu.

99 USD godišnje, 14.99 USD mesečno, za sve naslove po izlasku.

Madden se vraća na PC. FIFA je ozvaničila LŠ licencu.

To otprilike sumira ovu konferenciju.

Zbog cega ce sve igre postati "as service"...mada, vec jesu.

Poslednja izmena:
Ovi iz EA su stvarno majstori, uspeli su da nadmase i proslogodisnju konferenciju... apsolutna smaracina i za sad drzi sampionsko mesto najgore konferencije. Mislim, nemaju sta da prikazu i izvedu par ljudi da igraju mobilnu igru... i jos ponizavaju C&C fransizu. Katastrofalan uvod u E3, meni licno gori nego proslogodisnji.

Da, ali tesko da ce biti gore od ove konferencije, tako da sad mozemo da se nadamo samo boljim :D

^ Vise me nista od njih ne iznenadjuje. Maksimalno se drze svojih principa da izmuzu svoje musterije i uniste svaku fransizu i kompaniju na koje stave svoje sape.
Pitanje je samo koliko godina ce jos da opstaju sa tom formulom i kada ce "gejmerima" da dodje iz pozadine u glavu i da pocnu sa bojkotom njihovih naslova...

Mada realno C&C i Westwood su odavno mrtvi, poslednje dve strategije ljudi koji su stojali iza C&C naslova su Universe at War i Grey Goo. RTS zanr osim Seginog Total War-a i Blizardovog SC-a je indie scena. (eventualno jos Paradox ali i njihov DLC sistem je cist bezobrazluk).

Poslednji RTS naslov vredan ikakvog pomena je onaj Homeworld Sands of Kharak offspin i mali masterpiece gem u vidu Shadow Tactics: Blades of Shogun (za koji se nadam da ce dobiti sequel)

RTS bi trebao da zivne ove ili najverovatnije iduce godine sa Age of Empires 4. Nadam se da ce nesto biti od toga na vecerasnjoj MS konferenciji kada realno i pocinju (normalne) E3 konferencije. EA bi trebalo zabraniti ili bar bojkotovati za ovakve prezentacije.

Ako neko ima pare to je bas taj EA ali sinoc je bila zesca bleja. Spremio grickalice, pivdzanu-gledam i ne verujem!!!
Nadam se da ce M$ bar malo spremiti bolje konferenciju jer mi proslogodisnja i nije bila bas nesto. Na E3 predstavljaju automobile?! Pa pobogu zasto, obecali su gomilu novih igara i predstavili kad ono daj boze 3 da su vredele. Uzdam se da ce biti reci o njihovim eksluzivama (play anywhere program) da ce biti pored FH4, Halo i GoW jos koji novi IP...
Sony ce predstaviti gameplay LoU, days gone, bloodbourne 2 i jos neki wooow naslov u to sam ubedjen 100%.
Ma videcemo ali ako nastave kao sinoc gejming industrija je otisla u zaborav...

Samo me CDPR zanima :smoke:

A EA-u stvarno svaka cast. Jedna ogavna i glupa odluka za drugom i i dalje ljudi seku vene na svaki novi Battlefield-front/FIFA/Whatever. Boli njih k, moze im se...

Shadows Die Twice :happy::happy::happy:

Poslednja izmena:
Odlicna, ali bas odlicna konferencija.

Kao što se i očekivalo, EA polako prelazi na punokrvnu pretplatu.

99 USD godišnje, 14.99 USD mesečno, za sve naslove po izlasku.

Madden se vraća na PC. FIFA je ozvaničila LŠ licencu.

To otprilike sumira ovu konferenciju.
Hoće li to važiti i za konzole, mislim na PS4 ili samo za PC?
Meni da mesečna cena nije nešto velika, još ako bude bila I tromesečna pretplata, sa popustom, extra. Puno sam njihovih igara propustio...

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Jel ima neko link za jučerašnji Microsoft i Bethesda present, ali u što kraćem formatu, jer sam na poslu, bio bih vrlo zahvalan...
Hvala unapred...
p.s. noćas se čeka Sony od koga se najviše nadam, mada čujem da je i Microsoft odlično prošao...

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Odlicna, ali bas odlicna konferencija.

+1

Za sada najveci utisak ostavio Metro Exodus. CP 2077, dadose jos jedan trejler koji deluje nekako previse veselo i da su uhvatili neki drugi pravac.

Deluje da XbOX pokazuje znake zivota (ili poslednje trzaje), steta sto nisu krenuli ovako u samom startu od pojavljivanja XBOX-a.

PS

Vidim da se trolovi, pardon "vlasnici besnih HP Omen masina od 5000$" sa drugih foruma polako sire i pustaju korene i na ovom...

Poslednja izmena:
Lol.

Square Enix... 30min nicega...Mogli su makar nove trejlere da ubace tu i tamo. Cak je i EA uspeo da nadmasi ovu "prezentaciju".

Ubi predstava za klince do 15 godina.

PC Gaming Show, nikad slabiji, mada nikad nije ni bio nesto posebno dobar...
Opet nista od Half Life 3 :D

Naughy Dog objasnjava, kvalitet grafike i animacije je na novom nivou a borba izgleda brutalnije nego ikad.

Nazad
Vrh Dno