A na osnovu cega izvlacite ove zakljucke? Jel postoji negde na sajtu uporedni test ovih i slicnih intelovih procesora?
Zakljucak ti je vrlo prost.
Arhitektura pentiuma u koje spadaju i 9xx (Presler core) procesori ne mogu da se nose sa X2 Athlonima a kamoli sa C2D u koji spadaju ovi E2xxx pentiumi.
Tako da u sirokom luku trebas da zaobidjes te 9xx i dodjes do novijih i boljih procesora E serije.
U ostalom pogledaj testove po netu ovih E2xxx cpu-a, pa kad vidis kako se nose/kidaju sa starijom i skupljom bracom E4xxx i E6xxx onda je ti valjda biti jasno.
A to sto mozda nema testa E2xxx vs P4 9xx je i yato sto je besmisleno.
cheers
A na osnovu cega izvlacite ove zakljucke?
E2160 ima moju preporuku. Na svojim default taktovima su D935 (3.2GHz) i E2160 (1.8GHz) tu negde, ali se E2160 znatno manje greje (i manje troši struje naravno) i bolje klokuje, tako da je u svakom slučaju pametnija kupovina.
Definitivno je tako, mada se i D serija dobro klokuje ja sam imao 920D koji je iso na 4200mhz i imao fantasticne performanse na tom kloku ali se ipak nemoze porediti sa C2D arhitekturom procesora.E2160 je odlicna kupovina je OC +90% uz bolji cooler sasvim dostizan za svakoga ko se malo razume u owerclockovanje. Za te pare tesko da ces naci bolji CPU
Za preporuku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari