Šta je novo?

e sad je stvarno puko XP

• Začetnik teme Začetnik teme Zombi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zombi

Čuven
Učlanjen(a)
13.06.2002
Poena
619
imao sam dosta prob-a oko XP-a i najzad je dosao kraj..
poceo je da mi javlja neki ozbiljne probleme i nisam mogao nista da upalim a da mi nejavi neki OZBILJAn prob. kako on kaze 😉)
i morao sam da ga opet dignem 😉
i posle nek kazu da je XP stabilan...
puko je posle 3meseca 😉)

Ma ja ga sahranim svake nedelje jednom..."Page fault in non paged area" ili sl. "pozdravna" poruka 😀

Meni radi OK vec skoro 10 meseci.

Pa to sve zavisi(izgleda)od komponenti(malo zvuci glupo ali.....).Kod par drugova koji imaju WINXP sve radi ok vec skoro godinu dana.Kod nekih se stalno resetuje,kod nekih stalno prijavljuje probleme.....Inace neki imaju P4 neki Athlon XP.E sad dvojica imaju skoro identicne kompove samo je razlika u tome sto jedan ima 1.6a a drugi 1.8a i sto jedan ima CDRW.Sve ostalo je potpuno isto(ploca,memorija......sve,sve).Kod jednog sve radi normalno kod drugog se stalno resetuje.U cemu je tu svar.......?

Sve zavisi i nema pravila, mada je to lose. Meni recimo radi savreseno i nikad ni najmanji problem dok ortaku pravi svakodnevna iskakanja poruke haos...

Pa meni je pukao 7-8 puta kada sam NCP pokusavao da nateram na 167 MHz, par puta kada sam setovao procesor na 1.85 GHz...Tako to ide kod nas 😛

Xp jednako Car!!??

meni radi ko lud vec 8 meseci - vec se mislim da ga ghostujem i upakujem u staklenu vitrinu!!!!

Noviji hrdwr, noviji drajveri, bagovitiji drajveri...

e vec je dosao perido da se zalim 🙂)
instalirao sam opet xp posle format-a i u startu je poceo da puca "dump memory"... pa posle digao 2k i opet, tj. 2k mi je pucao odma na ulazu..
sad sam opet digo xp bez icega, znaci prazan sys i ugasio sam dump memory i auto restart i td... i instalirao sam samo virtual cd i odma posle restarta mi je javio ozbiljan prob 😉)
i tako..
imam muke..
sve mislim da je do ploce..
hdd me i dalje zeza kad je na mojoj masini a kad ga ubacim u drugu (rack0 nista, sve je ok...
i toliko sam poludeo da dolaizm u iskusenje da ga razbijem ili prodam 🙂

Mozda bi bilo zgodno (izmedju ostalog) proveriti ispravnost memorije sa nekim chekerom tipa gold memory i sl.

hmm, a da vi ipak batalite wincrap...🙂

DS9 je napisao(la):
Vrlo rado,
al` nemam nijedan dobar razlog zbog koga bih to uradio.

uh, cool , čovek koji je u potpunosti zadovoljan windozom.....to se ne sreće svaki dan...🙂

a jel moze da postoji mogucnost da je to svo pucanje sys-tema i restartiranje kompa do voltaze, jer mi voltaza od 12 non-stop varira.
a sad sam podeli hdd na 2 particije i na jednoj je red heat 7.3 a na drugoj winXP home edition, malo za promenu, i zza sad nemam prob, mada sam malo cackao kablove od napajanja i sad mi je normalna voltaza.

Varira i kod mene pa sve radi ok.Al aj bar reci u kom razmaku varira.

student je napisao(la):
Ne znaci da je zadovoljan Windowsom, nego nema nista bolje (za njega)
Pa recimo da sam vrlo zadovoljan (winXP). Vise bih problema imao kad bih koristio nesto drugo.

Nazad
Vrh Dno