Šta je novo?

e pa sada ne znam....

stepsi

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
604
....da li ovo pitanje treba postaviti ovde ali ajde...
Nedavno sam sasvim slucajno ( naraavno u trenutku kada mi je najvise trebalo FX ) da mi se graficka kartica i USB kontoler nalaze na istom IRQ 11 i da ne mogu nista da zakacim na USB. Kartica je Innovision TOrnado TNT2 Vanta i MSI 6163 PRO ploca. Iz biosa se nista ne da uraditi a Win2K Professional mi ne odabrava pristup da rucno menjam resurse. E to je problem - imali neko ideju kako da se ovo pevazidje?
pozdrav svima

bilo je dosta price o deljenju IRQ-ova ovde, nista spec. od win2k/xp, sem sto neke novije ploce, npr. Gigabyte mogu da 'emuliraju' dodatne irq-ove pa ih imas,recimo 17, 21 itd
pogledaj atachment, ja nem nijedan problem ni sa jednim od ovih uredjaja (mish i skener na USB) iako su svi na istom broju...probaj sa ServicePack-om2, mozda ti to pomogne

Ji 4Tze je napisao(la):
bilo je dosta price o deljenju IRQ-ova ovde, nista spec. od win2k/xp, sem sto neke novije ploce, npr. Gigabyte mogu da 'emuliraju' dodatne irq-ove pa ih imas,recimo 17, 21 itd
pogledaj atachment, ja nem nijedan problem ni sa jednim od ovih uredjaja (mish i skener na USB) iako su svi na istom broju...probaj sa ServicePack-om2, mozda ti to pomogne

e pa bas ne zelim Service pack 2. Pre nekog vremena sam ga instalirao i jednog dana mi je samo spucao dve particije na HDD-u. Odmah cim sam ga instalirao primetio sam da mi sistem malo "stuca" i taman se pripremio na backup kada.........:( .elem ima li nekog drugog resenja?

e pa trebalo bi da ga 'zelis' :D ... nesto si tu pobrkao...ja sam kod sebe bar 20-ak puta preinstalirao win2k, odmah posle toga obavezan sp2 (bez backup opcije, znaci ne moze se 'deinstalirati') pa tek drajveri i directX i i nikad mi zbog toga nije nista bilo 's*ebano' a makina se u pravom smislu rechi exploatishe...a mislim da ti, sto se tice sp2, tako nesto moze potvrditi i vecina korisnika win2k ovde ;)

Ji 4Tze je napisao(la):
e pa trebalo bi da ga 'zelis' :D ... nesto si tu pobrkao...ja sam kod sebe bar 20-ak puta preinstalirao win2k, odmah posle toga obavezan sp2 (bez backup opcije, znaci ne moze se 'deinstalirati') pa tek drajveri i directX i i nikad mi zbog toga nije nista bilo 's*ebano' a makina se u pravom smislu rechi exploatishe...a mislim da ti, sto se tice sp2, tako nesto moze potvrditi i vecina korisnika win2k ovde ;)

e sada sto se mora....mora se cheers

stepsi je napisao(la):
e pa bas ne zelim Service pack 2. Pre nekog vremena sam ga instalirao i jednog dana mi je samo spucao dve particije na HDD-u. Odmah cim sam ga instalirao primetio sam da mi sistem malo "stuca" i taman se pripremio na backup kada.........:( .elem ima li nekog drugog resenja?

nema ne zelim, jednostavno to je A MUST :D. nije mi jasno samo kako ti je sp2 spucao 2 particije?

intel je napisao(la):
nema ne zelim, jednostavno to je A MUST :D. nije mi jasno samo kako ti je sp2 spucao 2 particije?

e sada lepo od tri patricije spucao mi je obe NTFS patricije. KAko ne znam ali sam odmah primetio po instalaciji da nesto nije uredu. Doduse ne znam koliki je uticaj kada instaliras SP2 sa backup-om ili bez njega. Ja sam instalirao sa njim. Sve u svemu mrzim SP-ove boom

A SP-3, da li je neko imao iskustava, jesu li i oni MUST ili luksuz?

George je napisao(la):

EEEE kod Ms je sve MUST :) . u vreme kada sam trazio SP2 nasao sam i SP3 ali uz napomenu da je to jos trial verzija. Ne znam sada kako stoje stvari. Ali po svemu sudeci on ce biti jos veci MUST od SP2 :p

George je napisao(la):

nisam imao priliku da detaljno istestiram SP3, ali znam da znacajno ubrzava performanse HDD. :D

Nazad
Vrh Dno