Šta je novo?

e neka GF4 Ti kartica

rnikola

Čuven
Učlanjen(a)
06.07.2002
Poena
609
reci te mi koja kartica moze da se nadje izmedju 150 i 200 evra...zanimaju me kartice sa 128 mega rama mada ako mislite da nema potrebe za toliko rama neku sa 64....
na prvom mestu mi je da ima super kvalitet slike....
hvala :)

MSI

Imam MSI Ti4200, 128 MB Ram. Jako sam zadovoljan slikom, pre ove kartice sam imao Gainward Ti200, i siguran sam da MSI ima bolju sliku. S obzirom da imam 21" monitor, razlika je jasna. I to u rezoluciji 1152x864.
Uopste, izgleda da je MSI jako napredovao sa GF4 karicama, uostalom , ako se ne varam, oni prave referentne karte za nvidia(-u).
pozdrav

e momci su to nove kartice i dali imaju garanciju....meni treba da imam super sliku posto imam 19" monitor...to je najbitnija stvar..

Re: MSI

vylota je napisao(la):
S obzirom da imam 21" monitor, razlika je jasna. I to u rezoluciji 1152x864.
da ovo nije malo krupno :) ja na 19''-ici sibam 1280x960 i sve je lepo vidljivo. na tom tvom, samo slaba struja bi mi bila prepreka :D

Taj Albatron sto ti nudi student ima zwerski dobru sliku i uopste je vrhunska karta.Pogledaj po netu obavezno,mislim da vredi.

Uzmi MSI-a, ima najboljjikvalitet slike od "sve dece". Imam 8870, i stvarno ima solidnu sliku (sto je za Nv karticu odlicno), ali taj utisak je zbog bicse kartice, to jest Matroxovog G200, sa cijom slikom ne moze nista da se poredi.

ABIT Siluro GF4 Ti 4200.

Zver.

telegram_sam je napisao(la):
Uzmi MSI-a, ima najboljjikvalitet slike od "sve dece". Imam 8870, i stvarno ima solidnu sliku (sto je za Nv karticu odlicno), ali taj utisak je zbog bicse kartice, to jest Matroxovog G200, sa cijom slikom ne moze nista da se poredi.

Mora da si probao puno kartica kada znas da je MSI najbolji od sve dece...

Po mom skromnom iskustvu, Microstar je daleko od najboljeg kada je u pitanju kvalitet 2D...mozda imam los monitor (Iiyama Vision Master Pro 451) ili los vid (dioptrija 0.0, u vojsci izvidjac-strelac (citaj sniper)) pa ne mogu dobro da vidim.

Sto se 2D tice kod ti4200, najbolji su Leadtek i Abit pa zatim jaci Gainward modeli i Prolink, pa onda Asus pa mozda tek tada Microstar. Ovo je od onog sto sam licno video.

Za Albatrona necu da pisem jer ga nudim, pa to ne bi bilo ukusno...

Nisam naveo da imam 19" Hitachi CM751 monitor. rezolucija 1280*1024 geometrija odlicna , slika takodje.
Dodji , vidi , pa i sam proceni (tako je definitivno najbolje)
Inace kartica je jos nekih 11 meseci u garanciji.

student je napisao(la):

Po mom skromnom iskustvu, Microstar je daleko od najboljeg kada je u pitanju kvalitet 2D...mozda imam los monitor (Iiyama Vision Master Pro 451) ili los vid (dioptrija 0.0, u vojsci izvidjac-strelac (citaj sniper)) pa ne mogu dobro da vidim.

Sto se 2D tice kod ti4200, najbolji su Leadtek i Abit pa zatim jaci Gainward modeli i Prolink, pa onda Asus pa mozda tek tada Microstar. Ovo je od onog sto sam licno video.

Student , interesuje me tvoje misljenje o kvalitetu 2D Gainwarda MX440 Pro 600 , ukoliko si imao prilike da je testiras .

Pozdrav

student je napisao(la):

Da, a mozda si i malo nabedjen....

Napisao sam i stojim iza toga sto sam napisao, i imao sam prilike da isprobam sve sto je lik od koga sam kupio imao da ponudi (Abit, Asus, Gainward). Daleko daleko najlepsu sliku je imao MSI koji sam i nabavio. O asusu necu da pisem, jer sam imao njihov Ti4600, i nekako je "nedefinisan". Gainward ima sliku skoro na nivou Eagle-a, dok je Abit najblizi MSI-u.

A za tog "tvog" Albatrona nemam komentar, jer prvi put cujem za isti.

Inace i dalje stojim iza toga da su ATi i Matrox najbolji, ali imaju ocajan OpenGL (pri tome ne mislim na igre) i da ni jedan Nv ne moze da im se priblizi na "puskomet".

I jos nesto nije bitno kakav ti je vid, odnosno kolko doboro vidis, vec kakav ti je ukus, i sve sto sam napiso o MSI-ju je moje licno misljenje.

za "taj neki" Albatron... firma je relativno nova, ali zato pravi kick-ass graficke i ploce. steta sto ih nema kod nas.

ja sam bio nalozen da uzmem albatrona, ali posto ga nigde nije bilo, pao je abit siluro

Napisao sam i stojim iza toga sto sam napisao, i imao sam prilike da isprobam sve sto je lik od koga sam kupio imao da ponudi (Abit, Asus, Gainward). Daleko daleko najlepsu sliku je imao MSI koji sam i nabavio. O asusu necu da pisem, jer sam imao njihov Ti4600, i nekako je "nedefinisan". Gainward ima sliku skoro na nivou Eagle-a, dok je Abit najblizi MSI-u.
Inace i dalje stojim iza toga da su ATi i Matrox najbolji, ali imaju ocajan OpenGL (pri tome ne mislim na igre) i da ni jedan Nv ne moze da im se priblizi na "puskomet".
I jos nesto nije bitno kakav ti je vid, odnosno kolko doboro vidis, vec kakav ti je ukus, i sve sto sam napiso o MSI-ju je moje licno misljenje.

Dobar je taj MSI, najbolja slika, najbolji kloker, kosta 125 € :p Jedino nikako da nam 1 od tih dopadne saka ;)

Reci mi molim te o kom se to modelu Gainwarda radilo kada je imao tako ocajnu sliku.

Napisao sam i stojim iza toga sto sam napisao, i imao sam prilike da isprobam sve sto je lik od koga sam kupio imao da ponudi (Abit, Asus, Gainward). Daleko daleko najlepsu sliku je imao MSI koji sam i nabavio. O asusu necu da pisem, jer sam imao njihov Ti4600, i nekako je "nedefinisan".SIZE=3]Gainward ima sliku skoro na nivou Eagle-a[/SIZE] , dok je Abit najblizi MSI-u.

HobbiT je napisao(la):
Chill OUT :boom:

Gainward ima sliku skoro na nivou Eagle-a
mmm,da,cuo sam to vec negde,a da u konjickoj skoli u Zemunu :whip

Miroslav je napisao(la):
za "taj neki" Albatron... firma je relativno nova, ali zato pravi kick-ass graficke i ploce. steta sto ih nema kod nas.

ja sam bio nalozen da uzmem albatrona, ali posto ga nigde nije bilo, pao je abit siluro

Pa to ti je bar najjednostavnije, menjaj se sa Studentom uz doplatu i bices ponosni vlasnik Albatrona. :)

Aca je napisao(la):
Pa to ti je bar najjednostavnije, menjaj se sa Studentom uz doplatu i bices ponosni vlasnik Albatrona. :)
tesko Aco, nema se para...

Da Nvidia je zakon.:butt:

Spameri jedni... sreca vasa da sam dobre volje... Right On! :D :D :p :confused:

Vrh Dno