da ovo nije malo krupnovylota je napisao(la):S obzirom da imam 21" monitor, razlika je jasna. I to u rezoluciji 1152x864.
telegram_sam je napisao(la):Uzmi MSI-a, ima najboljjikvalitet slike od "sve dece". Imam 8870, i stvarno ima solidnu sliku (sto je za Nv karticu odlicno), ali taj utisak je zbog bicse kartice, to jest Matroxovog G200, sa cijom slikom ne moze nista da se poredi.
student je napisao(la):Mora da si probao puno kartica kada znas da je MSI najbolji od sve dece...
Po mom skromnom iskustvu, Microstar je daleko od najboljeg kada je u pitanju kvalitet 2D...mozda imam los monitor (Iiyama Vision Master Pro 451) ili los vid (dioptrija 0.0, u vojsci izvidjac-strelac (citaj sniper)) pa ne mogu dobro da vidim.
Sto se 2D tice kod ti4200, najbolji su Leadtek i Abit pa zatim jaci Gainward modeli i Prolink, pa onda Asus pa mozda tek tada Microstar. Ovo je od onog sto sam licno video.
Za Albatrona necu da pisem jer ga nudim, pa to ne bi bilo ukusno...
student je napisao(la):Mora da si probao puno kartica kada znas da je MSI najbolji od sve dece...
Po mom skromnom iskustvu, Microstar je daleko od najboljeg kada je u pitanju kvalitet 2D...mozda imam los monitor (Iiyama Vision Master Pro 451) ili los vid (dioptrija 0.0, u vojsci izvidjac-strelac (citaj sniper)) pa ne mogu dobro da vidim.
Sto se 2D tice kod ti4200, najbolji su Leadtek i Abit pa zatim jaci Gainward modeli i Prolink, pa onda Asus pa mozda tek tada Microstar. Ovo je od onog sto sam licno video.
Za Albatrona necu da pisem jer ga nudim, pa to ne bi bilo ukusno...
telegram_sam je napisao(la):Da, a mozda si i malo nabedjen....
Napisao sam i stojim iza toga sto sam napisao, i imao sam prilike da isprobam sve sto je lik od koga sam kupio imao da ponudi (Abit, Asus, Gainward). Daleko daleko najlepsu sliku je imao MSI koji sam i nabavio. O asusu necu da pisem, jer sam imao njihov Ti4600, i nekako je "nedefinisan". Gainward ima sliku skoro na nivou Eagle-a, dok je Abit najblizi MSI-u.
A za tog "tvog" Albatrona nemam komentar, jer prvi put cujem za isti.
Inace i dalje stojim iza toga da su ATi i Matrox najbolji, ali imaju ocajan OpenGL (pri tome ne mislim na igre) i da ni jedan Nv ne moze da im se priblizi na "puskomet".
I jos nesto nije bitno kakav ti je vid, odnosno kolko doboro vidis, vec kakav ti je ukus, i sve sto sam napiso o MSI-ju je moje licno misljenje.
Napisao sam i stojim iza toga sto sam napisao, i imao sam prilike da isprobam sve sto je lik od koga sam kupio imao da ponudi (Abit, Asus, Gainward). Daleko daleko najlepsu sliku je imao MSI koji sam i nabavio. O asusu necu da pisem, jer sam imao njihov Ti4600, i nekako je "nedefinisan". Gainward ima sliku skoro na nivou Eagle-a, dok je Abit najblizi MSI-u.
Inace i dalje stojim iza toga da su ATi i Matrox najbolji, ali imaju ocajan OpenGL (pri tome ne mislim na igre) i da ni jedan Nv ne moze da im se priblizi na "puskomet".
I jos nesto nije bitno kakav ti je vid, odnosno kolko doboro vidis, vec kakav ti je ukus, i sve sto sam napiso o MSI-ju je moje licno misljenje.
Napisao sam i stojim iza toga sto sam napisao, i imao sam prilike da isprobam sve sto je lik od koga sam kupio imao da ponudi (Abit, Asus, Gainward). Daleko daleko najlepsu sliku je imao MSI koji sam i nabavio. O asusu necu da pisem, jer sam imao njihov Ti4600, i nekako je "nedefinisan".SIZE=3]Gainward ima sliku skoro na nivou Eagle-a[/SIZE] , dok je Abit najblizi MSI-u.
HobbiT je napisao(la):Chill OUT :boom:
mmm,da,cuo sam to vec negde,a da u konjickoj skoli u Zemunu :whiptelegram_sam je napisao(la):Gainward ima sliku skoro na nivou Eagle-a
Miroslav je napisao(la):za "taj neki" Albatron... firma je relativno nova, ali zato pravi kick-ass graficke i ploce. steta sto ih nema kod nas.
ja sam bio nalozen da uzmem albatrona, ali posto ga nigde nije bilo, pao je abit siluro
tesko Aco, nema se para...Aca je napisao(la):Pa to ti je bar najjednostavnije, menjaj se sa Studentom uz doplatu i bices ponosni vlasnik Albatrona.![]()
Da mozda ne posedujes istinIce Cream je napisao(la):Abit je zakon...moze da prica ko sta hoce :butt:
Posedujem... ABIT siluro ti 4200 64ddrcholak je napisao(la):Da mozda ne posedujes isti"svaki ciga svoga konja hvali"
Alex je napisao(la):Da Nvidia je zakon.:butt:
Alex je napisao(la):Da Nvidia je zakon.:butt:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari