Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li je moguce da ako imam e mail preko nekog stranog sajta npr. yahoo.com, dobijam obavestenje da imam postu od njih na moj standardni e-mail (preko mog provajdera).
I koji sajtovi pruzaju takve usluge ... ???
To se na yahoo-u placa od pre 3-4 meseca (od prilike) ...I skoro na svim vecim mail servisima...Sad mozesh npr. da koristish www.mail.ru Najbitnije je da radi kako treba...E sad da znash da imash i englesku verziju (na eng jeziku) eng.mail.ru ali preko nje ne radi registracija...Znachi registrujesh se na ruskom jeziku i sve opcije podeshavash na ruskom...A chitanje i bacanje i te fore sa poshtom mozesh na engleskom...Znachi registrujesh se i podesish i onda uzivash.....Poz...
Pa da, YAHOO pedercine uveli placanje.. najgori su oduvek bili, a uz to cuo sam i da su sektasi?! (yahoo - od "jehovini svedoci" FX )
Sto se tice MAIL.RU, najjaci free servis koji postoji. Ja sam kod njih od 99 god.
Imaju i POP3 i SMTP servere, dosta velik Inbox, spamovali nisu do skoro.. pa mi u zadnje vreme stize sve vise spama na ruskom... dzaba kad ne razumem (kao "ucio" sam ga u skoli ) pa sve sevam na block sender...
:wave;
Yahoo je super, samo je i njih pogodila recesija, pa su morali da uvedu placanje za neke usluge...
Yahoo! je inace uzvik koji americki "kauboji" koriste na rodeu - znas ono: drze se biku za rogove, sesirom masu iznad glave i vicu "Yahooooo!" (otprilike na srpskom: Jiha ili Jupi)