Šta je novo?

E-mail klijent koji "cuci" u trayu??

nIce Cream

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2002
Poena
650
Do sada, i jos uvek koristim IncrediMail. Ne koristim ga zbog sarenila, nego zbog nekih funkcija koje mi se svidjaju. Posto je u poslednje vreme poceo da me nervira zbog nekih sitnih bugova koji su se pojavili sa novom verzijom, treba da nadjem nesto novo sto takodje cuci u trayu :d .

Koji znate mail klijent da moze da cuci u trayu i cekira postu stalno? :)

Za čučenje u trayu koristim Magic Mail Monitor, a za sve ostalo staromodni OE.

Heinz je napisao(la):
Za čučenje u trayu koristim Magic Mail Monitor, a za sve ostalo staromodni OE.

Jos jedan glas za MMM, ne koristim ga, ali dok jesam, bio je super. Sad me smara, upalim OE, pogledam postu, i to je to. Ali preporuka za MMM.

Jos jedan glas za kombinaciju Magic-a i OE.

Pozdrav
Turbo
:wave:

Mislim da Bat ispunjava tvoje uslove:
options>Preferences>General i zakacis Always show icon in the system tray i Do not display program icon on the Task Bar

Uzmes bili koji mail notifier i konfigurises ga da ti proverava mail periodicno kad si na netu, te ga povezes sa svojim omiljenim mail klijentom (da pri citanju poste otvara njime). Em cuci u systrayu, em trosi daleko manje memorije.

Joker je napisao(la):
Mislim da Bat ispunjava tvoje uslove:
options>Preferences>General i zakacis Always show icon in the system tray i Do not display program icon on the Task Bar

The Bat je zaista najbolji.

The Bat najbolje resenje

Zoni što to?
Ja baš ovih dana isprobavam Thunderbird, ali bre mnogo je bolji The Bat...

ZoNi je napisao(la):
ja preporucujem Magic Mail Monitor - filtere podesis da brisu gluposti, a sam program zauzima beznacajno malo memorije!

ja uz MMM koristim Thunderbird kao glavni program (do nedavno TheBat, ali nikad vise :( )
Da, ajde reci dok se nisam navikao na njega :)

milanlj je napisao(la):
kako moze outlook da bude u tray-u?
ima u opcijama valjda, uvek mu ikonica stoji u systray-u... pricam o outluku, ne ekspres verziji

BTW, da li moze u The Bat!u da se namesti global inbox, ili svaki nalog mora da ima svoj zaseban? Kako namestiti da sve stize u jedan i da su folderi objedinjeni za sve naloge?

Poslednja izmena:
TheBat jeste bolji ukupno posmatrano, ali neke stvari kod njega pocinju da budu sve losije!

evo, da quotujem sebe i jos jednog clana ovog foruma (postovi su bili na nekom drugom forumu):

Ebeni TheBat.... da li se vama desava da, kada skinete mail, napise da skidate brzinom od 1 CPS i da cete ga skinuti za 7326372986392 godina iako on u pozadini zaista skida??????

moj odgovor na to pitanje:
meni se to desavlo... i jeo mi je attachmente... i ponekad se blokirao kad mi stigne neki malo kompleksniji HTML newsletter...

a onda sam presao na ThunderBird!

da ne bude zabune: Thunderbird ce biti pravi mail klijent kad stigne do 2.0 (ili bar 1.5)... hm... bas kao i FireFox! :) Medjutim, ja sam za sada generalno zadovoljan TBirdom!

Meni mailwasher radi to (chuchi u tray-u).

Foxmail - prilicno dobar mail client sa nekim neobicnim opcijama, kao sto je i ta sa cucanjem u tray-u. Pogledaj...

ZoNi je napisao(la):
Medjutim, ja sam za sada generalno zadovoljan TBirdom!
Evo šta meni fali, reci je l' to ima pa sam ja lud ili stvarno nema :)
- editovanje poruke koja stoji u outbox-u, ali normalno a ne ono debilno edit as new
- dispatcher, kao što ima The Bat, a ne da koristim externi program
- mogućnost da namestim više SMTP servera

Ma TB-u fali jos mnogo toga. Kao sto je Zoni i sam rekao, tek oko verzije 2 ce biti kako treba. Za nadati se :)
Koristite ga samo za nebitne mailove

Vojkan je napisao(la):
Evo šta meni fali, reci je l' to ima pa sam ja lud ili stvarno nema :)
- mogućnost da namestim više SMTP servera

tools- account settings - outgoing server (SMTP) - Advanced - Add

i posle u accountima izaberes na server settings - advanced - smtp koji server da ti koristi za smtp

Hvala, ali ove druge dve stvari su mi ipak mnogo bitnije :)

Mozes iskoristiti IncredMail, ali ako ti ne odgovara mozes i The Bat

Da ne otvaram novu temu , pitam se šta je sada sktuelno . treba mi sličan program ... Bolje rečeno treba mi neki notifikator o pristiglim novim mailovima na Yahoo. Znači ne treba mi čitav klijent, već samo neko malo programče koje proverava mail adrese yahoo a taskbaru obaveštava, dok mi je Browser zatvoran !
Takođe da omogućava direktan pristup is taskbara yahoo mailu ( tad se otvara browser ok) pošto mi je task bar uvek prisutan kad nešto radim po compu a nervira me da mi mozila samo zbog maila mora biti stalno minimizirana jer koristim WebMail Notifier koji mi proverava na svakih 5 min par adresa...
Jel ima predloga?

Nazad
Vrh Dno