Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Intersuje me da li postoji neka vrsta animacije ili vec necega recimo kada ti stigne novi e mail da iskoci ili da leti po ekranu.....nije da mi je nesto tako bas potrebno ali cisto radi fore....biblo bi zanimljivo?!
Kao što reče u prethodnom postu Incredimail ima to što ti tražiš,kada ti stigne novi mail izađe ti na ekranu batler sa pisamcetom na poslužavniku i dubokim glasom kaže na engleskom da ste dobili poštu.I izgleda stvarno super.
A jel znate da su IncrediMail stationeries nekad bili u UUE formatu, sa sad su obična CAB arhiva (naravno, s promenjenom ekstenzijom)? Većina mora da se plati, ali ako se malo potrudite u OutlookExpress-u možete da ih koristite i džabe. Naime, download je free, ali instalacija u IncrediMail nije.
Ocekivao sam mnogo vise od IncrediMail-a vise u smislu tih zezancija izbor nije veliki i sve su mnaje vise iste ali dobro ocigledno da drugi programi neidu u tom pravcu ali nebi bilo lose da thunderbird ima neki addons toga tipa ali sta je tu je!to je totalno nebitna stvar ali cisto sprdnje radi.