Šta je novo?

e mail animacija

cheyenne

Slavan
Učlanjen(a)
24.03.2006
Poena
320
Intersuje me da li postoji neka vrsta animacije ili vec necega recimo kada ti stigne novi e mail da iskoci ili da leti po ekranu.....nije da mi je nesto tako bas potrebno ali cisto radi fore....biblo bi zanimljivo?!

Imas u Thunderbirdu mogucnost da odaberes i zvuk kada ti stigne poruka koju odaberes sa tvog racunara, a i lepi kao sto kazes.

Poslednja izmena:
Kao što reče u prethodnom postu Incredimail ima to što ti tražiš,kada ti stigne novi mail izađe ti na ekranu batler sa pisamcetom na poslužavniku i dubokim glasom kaže na engleskom da ste dobili poštu.I izgleda stvarno super.

ne mora batler, ima još puno drugih fora...

inače, svakom svom neprijatelju bih rado preporučio da koristi IncrediMail :D

A jel znate da su IncrediMail stationeries nekad bili u UUE formatu, sa sad su obična CAB arhiva (naravno, s promenjenom ekstenzijom)? Većina mora da se plati, ali ako se malo potrudite u OutlookExpress-u možete da ih koristite i džabe. Naime, download je free, ali instalacija u IncrediMail nije.

Ima li tih zezancija za MS Outlook?

Ocekivao sam mnogo vise od IncrediMail-a vise u smislu tih zezancija izbor nije veliki i sve su mnaje vise iste ali dobro ocigledno da drugi programi neidu u tom pravcu ali nebi bilo lose da thunderbird ima neki addons toga tipa ali sta je tu je!to je totalno nebitna stvar ali cisto sprdnje radi.

Vrh Dno