Ok. Kazes (u prvom postu) da ti racunar ode nakon reseta u safe mode, a iz tvog zadnjeg posta shvatam da ne mozes da odes u safe kada ti hoces posto ne odgovara na F8. Hm, kao da je neko promenio neki kljuc u registriju koji je zaduzen za ovo, ili jos pre da je upotrebio neki tviker za windows (tweakxp, xteg...). U xtequ postoji opcija gde bi mogao da nadjes resenje za safe mode (da ti ga dozvoli), al mozda bi bilo kabasto da se zezas sa tim (ako nisi koristio nesto slicno).
E sad bitno,
Ovo sa problemom budjenja iz sleep je poznati problem, microsoft ga je opisao u nekoliko dokumenata, posto je vise uzroka. Jesi li instalirao SP1 za xp (ako jesi, mozda je to uzrok. Ako nisi, mozda bi trebao da ga instaliras).
Ne znam sta da ti kazem, da je moj komp., formatiranje hard-a pa od pocetka sve, i clean instalacija xp-a, a ne upgrade (cini mi se da je tako instaliran). Ako je uradjena clean instalacija, pogledao bih da li su u redu ide kontroleri, iskljucio power managment...
Svasta da bude. Puno puta sam se uverio da sam odmah trebao da krenem sa fdisk, pa format ,pa instalacijom windowsa. Umesto sto sam ga spasavao. Jesam nesto naucio iz toga, al` sam i puno vremena izgubio.
Srecno
PS
Inace, digni sistem sa npr. win98 startup (verovatno radi i sa xp-ove al nisam probao) diskete i skeniraj hd (dakle u dos-u) scandisk-om sa comandom scandisk/surface. Nece da mu skodi jedino sto ces da se malo nacekas. Ako ne prijavi nista specijalno, onda mozda hd nije problem.