Šta je novo?

"E-ducan" show na RTS2

Paja

Čuven
Učlanjen(a)
05.08.2000
Poena
619
Slucajno sam malopre imao prilike da pogledam kraj "E-dućan" emisije na RTS2

Kakva je to bljuvotina bila - zao mi je onih 600 dinara sto dajem za "javni servis" :mad:

Za "neupucene" tekst sa sajta e-ducana (Poslednja vest!):

"Mnoge stvari danas, kako u svakodnevnom životu tako i u poslovanju, skoro da se ni ne mogu zamisliti bez interneta. On predstavlja jedinstveno međunarodno tržište i najveću svetsku mrežu koju povezuje preko 150 miliona kompjutera širom sveta. Omogućava komunikaciju i razmenu informacija gde god da ste.

Zato ćete od ponedeljka 8. Maja 2006. imati mogućnost da saznate nešto više o e-dućanu i internetu.

Svakog radnog dana, četiri puta dnevno, od 07:55; 11:55; 15:55; 20:55 na našoj nacionalnoj televiziji RTS 2, gledajte našu edukativnu emisiju, prvu i jedinu u našoj zemlji.

Saznajte i naučite:

* Najbolje načine za internet kupovinu;
* Više o upoređivanju cena;
* Više o najvećim internet prodavnicama, kao npr. E-bay, Overstock, Amazon.
* Kako da se zaštitite od internet prevara;
* Kako da BEZBEDNO kupujete preko interneta;
* Koji su najpoznatiji internet sajtovi za kupovinu;
* I MNOGO, MNOGO VIŠE...

Za one koji znaju. Za one koji ne znaju. Za one koji bi želeli da znaju više. Za svakog – sve o najvećem ljudskom dostignuću zvanom INTERNET.

Budite obavešteni."

Imajuci u vidu da danas 60% ljudi u Srbiji nema srednju skolu mozda ce necemu i posluziti...
PS.negde sam procitao da je internet dostogao cifru od milijardu korisnika..ili gresim?

Imao je RTS već neke izlete. Za ozbiljnu televizijsku stanicu nedospustivo.

Link

Milijardu racunara ili korisnika? Korisnika tesko! Pa pola ljudi na planeti nema ni telefon!

byMaX je napisao(la):
Milijardu racunara ili korisnika? Korisnika tesko! Pa pola ljudi na planeti nema ni telefon!

Bravo max, ubo si najgluplju stvar koju su napisali ;)
To je vrlo bitno pored svega ostalog napisanog.

@by max

by the way, pre ce biti milijardu korisnika nego milijardu racunara. Jer masa ljudi koristi racunara/internet na poslu, u internet caffe-u a kod kuce nema racunar.

s' postovanjem JA

Sve ovo sto oni rade pilo bi vodu da oni nude ikakvu garanciju da ce roba koju si porucio ikada da stigne. Ovako, podsecaju me sa ovim pricama na izvesnog gospodina koji drzi izvesnu skolu racunara... LOL da ne pokrecemo ovu temu opet... Mislim, edukativna emisija....o Boze, sve neki dobrotvori oko nas koji bi edukuju, i pomazu neretni narod ccc

Uostalom, ko nema karticu i ne ume da je koristi na netu, neka daje pare ovakvima. Dok je ljudi, bice i para.

Poslednja izmena:
Ovaj E-Ducan sve vishe lichi na onog Radosavljevica :D

Pa ljudi, mora ona baba što kupuje Sezampro iiiiiinternet karticu na trafici da nauči isti da koristi ;)

Nazad
Vrh Dno