Šta je novo?

e-casting.. istina ili prevara?

Arko986

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2006
Poena
319
Sta mislite o ovome?

Postoji jedan sajt (http://www.e-castig.com/) na kome se registrujete i dobijete svoj link koji delite svakome kom stignete da kliknu jednom dnevno. Svaki klik na vasem linku vama donosi 1 euro i tako skupljate do sume koliko kosta nagrada koju ste izabrali. Npr Iphone 3gs je 1500e sto znaci da ako sakupite u jednom vremenskom periodu 1500 klikova, dobijate Iphone na adresu.

Koliko je to tacno i kakav oni imaju interes u svemu tome?

Čista prevara!

...Svaki klik na vasem linku vama donosi 1 euro i tako skupljate do sume koliko kosta nagrada koju ste izabrali. Npr Iphone 3gs je 1500e sto znaci da ako sakupite u jednom vremenskom periodu 1500 klikova, dobijate Iphone na adresu.

Pročitaj još jednom ovo što sam ti označio pa razmisli i kaži da li je to realno i moguće :)

Da li si se makar na trenutak zapitao kako finansiraju te poklone? Na sajtu nema reklama...
Sem toga bilo ko sa znanjem skriptovanja bi dobrom listom proxy-a bi mogao da ih zezne... verovatno samo skupljaju mejlove za spam.

Pročitaj još jednom ovo što sam ti označio pa razmisli i kaži da li je to realno i moguće :)

Pa pazi, to stoji ali nije to evro koji ti dobijes u dzep, moze se shvatiti kao bod. Npr, ako skupis 1500e dobijes Iphone 3gs. Iphone ne kosta 1500e pa da ima i multithread os. Znaci vise je to simbolicki.

Jeste da na sajtu nema reklama, zato sam i pitao gde je tu njihov interes. Ja sam mislio da ima neke veze sa klikom odnosno posetom na sajtu koja je verujem ogromna.

Dobro, ali opet, od 1500 poseta kupis iPhone, to je mnogo dobra zarada po kliku ;)

Nesto je mnogo dobitnika iz Bukuresta.

Skupi se 20 ljudi... svako svakom klikne na link tako 25 dana i svi imaju onaj zvucnik :D

Zar placeno kliktanje nije stvar 20-tog veka? :D

Vrh Dno