Šta je novo?

E-Book(s)

FNM

Čuven
Učlanjen(a)
02.10.2000
Poena
619
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
Linkic:
h**p: / / www.intelinfo.com/free_computer_books-1.html - dakle bez razmaka i sa double p :)

Nego, gde mogu da nadjem neku knjigicu o Windows XP Home Edition (moze i pro), i za Office XP? Molio bih linkove. :) Thanx a 10^32

FNM je napisao(la):
Linkic:
h**p: / / www.intelinfo.com/free_computer_books-1.html - dakle bez razmaka i sa double p :)

Nego, gde mogu da nadjem neku knjigicu o Windows XP Home Edition (moze i pro), i za Office XP? Molio bih linkove. :) Thanx a 10^32

Intelinfo nije warez sajt. Za Office XP pogledaj na http://www.knjige.stop.to/
tamo imaš katalog knjiga od čoveka iz Beograda koji to može da ti nareže. Ima 46 punih CD sa e knjigama o kompjuterskoj tehnologiji. (Windows XP nisam video da ima).

Pa ko je rekao da je to warez sajt?

FNM je napisao(la):
Pa ko je rekao da je to warez sajt?

Pa fora je u tome shto samo warez sajtove "sakrivaj" a normalne sajtove normalno postuj...a i ovako i onako ti nisi "sakrio" ni ovaj tvoj pomenuti (vidi tvoj post)...

Pa pitaj ga da nam da pass :)

Genghis Khan je napisao(la):
Pa fora je u tome shto samo warez sajtove "sakrivaj" a normalne sajtove normalno postuj...a i ovako i onako ti nisi "sakrio" ni ovaj tvoj pomenuti (vidi tvoj post)...

Kakve veze ima? Mada sam primetio da sam se zz, ali kasno (posle pola sata od postovanja). Ionako nema veze :)

The E-books section is now restricted due to bandwidth and abuse issues. It has become much more popular then I originally expected. I would like to be able to share them once again when I can get a faster connection to the internet. This web server currently runs on a cable modem so it is very limited. Although you might have signed up as a member of the site that will still not gain, you access to the clandestine section. That gives you access to change the layout of the website and access other sections that non-members cannot see.

Sam

Nazad
Vrh Dno