mousewho
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.02.2011
- Poena
- 169
Gospodo, znam da ima već već sličnih otvorenih tema, ali ni jedan mi nije dao neke odgovore koje želim da vidim. Želim da kupim Nokiu E 52 u Telenoru. Čitao sam dosta komentara, ali mi i dalje nešto nije jasno. Ja bi ovaj fon koristio za razgovore(što mu je i osnovna funkcija, ali neki ljudi to zaboravljaju), sms, wifi i mp3 player. Ubacivanje na stotine aplikacija me ne zanima, GPS manje-više. Znači, želim da imam bateriju koja traje, da imam dobar signal, da me sagovornici dobro čuju, da je jednostavan za korišćenje.
I imam par pitanja:
1. Da li je potrebno da E 52 bude proizveden u Finskoj da bi kvalitetno radio, jer su neki pričali da fon koji je proizveden u Madjarskoj nije dobar i crkava posle 2-3 nedlje?
2. Da li treba da se firmware konstantno updateuje ili da se zadrži na nekoj verziji?
3. I ako bude bilo nekih problema sa bagovima, kočenjima i ostalo, da li to može da se nadomesti nekim updateovima, podešavanjima ili mora da se nosi na servis?
Nadam se da će mi neko pomoći. Unapred zahvalan.
I imam par pitanja:
1. Da li je potrebno da E 52 bude proizveden u Finskoj da bi kvalitetno radio, jer su neki pričali da fon koji je proizveden u Madjarskoj nije dobar i crkava posle 2-3 nedlje?
2. Da li treba da se firmware konstantno updateuje ili da se zadrži na nekoj verziji?
3. I ako bude bilo nekih problema sa bagovima, kočenjima i ostalo, da li to može da se nadomesti nekim updateovima, podešavanjima ili mora da se nosi na servis?
Nadam se da će mi neko pomoći. Unapred zahvalan.