Šta je novo?

Dzedaji gde ste sad:)

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
Evo ovako Dzedaji imam problem:) Stigao sam do zadnjeg nivoa kad se pojavljujem do neke raskrsnice gde ima tri prolaza. Prvi je navlakusa gde prodjem kroz zid i zaginem. Drugi na kraju ima neko ogledalo i tu nista pametno nisam provalio. Treci ima vatru koju sam ugasio tako sto sam skrsio onu cev gore, prosao sam dalje skocio dole kroz neku pukotinu u zemlji i tu imaju neka tri kamena koja se pomeraju i ja sam ih pomerao, nista se ne desava osim sto sam se su suocio sa svojom gluposcu i ne znam sta dalje pa mi je potrebna asistencija:) Dakle sta sad da radim????? Moram da razvalim onog zmijolikog i savatam onu ribu;) :D
Smarao sam Amona ali necu vise ionako me izvredjao da sam komunjara koja lose igra igre:D

:wave;

Ja bih ti pomogao, ali sam zaboravio na koja 3 kamena mislis:)D), majke mi ! Opisi mi malo detaljnije tu sobu, mozda se setim.
P.S. ja sam taj zadnji nivo igrao jedno sat vremena a borba je trajala mozda 20-ak minuta a ostatak na gluposti koje sam najcesce tako glupo previdjao...
P.S. vidim da si relativno brzo dosao do kraja, nema ni 3 meseca od dolaska igre :)
I nemoj da te Amon zeza kad on koristi walkthrough :whip

Dzedaj

Kada gurnes sva tri kamena onda izmedju levog kamena i srednjeg na zidu imas jos jedan prekidac , aktiviraj speed i stisni to i onda idi gde si upao tu se otvorio prolaz.To je to.
Pozdrav

Re: Dzedaj

Milan je napisao(la):
Kada gurnes sva tri kamena onda izmedju levog kamena i srednjeg na zidu imas jos jedan prekidac , aktiviraj speed i stisni to i onda idi gde si upao tu se otvorio prolaz.To je to.
Pozdrav

Da, znaci kada dodjes do one vatre u cosku, okreni se za 180 stepeni i dole levo ces da vidis jos jedan prekidac....posle ce ti sve biti jasno....

P.S. Hint -=> kada budes dosao do onog zmijolikog, nemoj da se obazires na onaj laser koij je ukljucio....samo force speed i udri po zabi....:D

Marsal pa jos i dzedaj:D Razvalio sam ga i osvojio devojku naravno;) Hvala svima, i ne mogu da verujem da nisam video taj prekidac, sto nije ni cudo s` obzirom da mi je ovo druga igra u zivotu(prva je rtcw):) Ma kazem ja bice igrac od mene:D
Inace igrao sam je 3 nedeklje jer sam dobio za rodjendan, nisam bas toliko los:)

:wave;

Meni je dosta i sok od zove ako je od srca;)

Vrh Dno