Šta je novo?

Dzaba SMS 063

denny

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2002
Poena
609
Vecina ljudi zna fore oko besplatnik slanja sms poruka, ali uglavnom preko sc 200, 300 i 400
E moze i na 100100 sc da se salju besplatne poruke i uz konfirmaciju.
Fora je samo da se ispuni poruka sa svih 160 karaktera
Ne morate kucati gluposti da bi ste napunili poruku vec jednostavno preostali prostor popunite tako sto u predefined text uradite jednu "patern" poruku sa praznim mestima i samo ubacujete kolko vam je potrebno da bi ste popunili sms do 160 karaktera.

Samo napred, hvala Mobtel-u( slanje prekidati kada pisamce predje cc jedan i 1/2 puta)
I

Ok, ali sta ako ti je softver sa porukama od max760 char-a???

olfrud je napisao(la):

E onda mozes otprilike da zaboravis na to, kao i ja!
Al nikad se nezna, treba cackati kao i ovo sto sam provalio mozda proradi!
Ili pitati Mobtel!:D

olfrud je napisao(la):

E da bila je fora kako slati!
Trebalo je samo da broj kod sent to stavis bez +38163 tj. samo broj
pa si mogao da prekines
Al to sad bar meni vise ne pali!

denny je napisao(la):
E onda mozes otprilike da zaboravis na to, kao i ja!
Al nikad se nezna, treba cackati kao i ovo sto sam provalio mozda proradi!
Ili pitati Mobtel!:D

Da izvines na reakciji, ali te "tvoje" fore su provaljene pre hrista... :mig:

nIce Cream je napisao(la):
Da izvines na reakciji, ali te "tvoje" fore su provaljene pre hrista... :mig:

Neke jesu ali ih ljudi potajno kriju od drugih to moras priznati!
A za foru na 100100 sc zna 0,005% ljudi

Pa se ni ti nemoj ljutiti ako se tu iznesu "fore" koje malo ljudi zna:beat:

Naravno da se ne ljutim zbog toga.... nego nije lepo prepisivati sebi nesto sto je drugi intelekt smislio ili pronasao (provalio), mnogo ranije... :mig:

denny je napisao(la):
Vecina ljudi zna fore oko besplatnik slanja sms poruka, ali uglavnom preko sc 200, 300 i 400
Fora je samo da se ispuni poruka sa svih 160 karaktera
Ne morate kucati gluposti da bi ste napunili poruku vec jednostavno preostali prostor popunite tako sto u predefined text uradite jednu "patern" poruku sa praznim mestima i samo ubacujete kolko vam je potrebno da bi ste popunili sms do 160 karaktera.

Samo napred, hvala Mobtel-u( slanje prekidati kada pisamce predje cc jedan i 1/2 puta)
I
... da ne radis mozda u Mobtelu :)

nIce Cream je napisao(la):
Naravno da se ne ljutim zbog toga.... nego nije lepo prepisivati sebi nesto sto je drugi intelekt smislio ili pronasao (provalio), mnogo ranije... :mig:

Tu foru sam ja licno provalio, a da je to znao neko i pre toga neznam(sigurno jeste, uvek ima ljudi koji cackaju takve stvari) ali ja je nisam znao.
Ali to sad i nema veze, vazno je da se p*ce
poruke za dz!cheers

denny je napisao(la):
Tu foru sam ja licno provalio, a da je to znao neko i pre toga neznam(sigurno jeste, uvek ima ljudi koji cackaju takve stvari) ali ja je nisam znao.
Ali to sad i nema veze, vazno je da se p*ce
poruke za dz!cheers

Ja imam 064 i sa'cu sve da vas ocinkarim! O:)

denny je napisao(la):
...
I

Ajde sad objasni nama sa jeftinijim ulaznicama sta znaci pisamce predje cc jedan i 1/2 puta?

Re: Re: Dzaba SMS 063

Heechee je napisao(la):
Ajde sad objasni nama sa jeftinijim ulaznicama sta znaci pisamce predje cc jedan i 1/2 puta?

Na siemens mobilnim tel., animacija prilikom slanja sms-a je sa pisamcima koji prelecu na drugu stranu.... :beat:

Drugim recima,za nas nesrecne vlasnike nokia telefona i dalje nije smisljena revolucionarna tehnika slanja besplatnih poruka...Dzaba sam citao

pitanje?

video sam na forumu...neko je spomenuo i da se sa ericssonom moze zeznuti Mobtel...pa ako neko zna...SLOBODNO NEKA KAZE!!!cheers

Jel ovo i dalje vazi samo za Siemense?

Re: pitanje?

Cacman je napisao(la):
video sam na forumu...neko je spomenuo i da se sa ericssonom moze zeznuti Mobtel...pa ako neko zna...SLOBODNO NEKA KAZE!!!cheers

Pa moze na isti nacin kao sa siemensom, samo sto je animacija kod eriksona mnogo teza za procenu kad treba prekinuti, uz to eriksoni neravnomerno salju sms pakete podataka.... sto dodatno otezava...

Ja imam s45 , i nikako mi ne uspeva da saljem besplatno poruke , imam software za poruke od 160 karaktera i popunim sva mesta ali i dalje mi skine sa racuna 3.1 din...takodje i kad prekinem na pola puta pisamce....isto mi se desava.

david je napisao(la):
Ja imam s45 , i nikako mi ne uspeva da saljem besplatno poruke , imam software za poruke od 160 karaktera i popunim sva mesta ali i dalje mi skine sa racuna 3.1 din...takodje i kad prekinem na pola puta pisamce....isto mi se desava.

Nemoj samo da kliknes dugme za prekid, vec ga drzi dok se ne pojavi osnovni ekran tj. YU MOBTEL ili sta god imas

I dalje ne uspevam...saljem preko 100 100 , za ovu foru da popunim sa 160 karaktera ,ali i daljem mi skine sa racuna ili nece sa posalje poruku ako rano prekinem.... ... kad tacno treba da prekinem pisamce...

probaj to sa 100200

Kod te fore sa besplatnim slanjem nema povratne informacije "message sent" ili "message not sent" tako da se nikad nezna da li je poruka otisla ili nije. Besplatno slanje ponekad radi ponekad ne. Ponekad nece ni "platno" (osim na 100100, gde poruke uvek ferceraju).

Na Siemens c45 fora sa besplatnim porukama ne pali. Probao sam nekoliko puta i nece. Kod njega se cak desava da se blokira telefon prilikom operacije prekidanja "pisamceta".

Nazad
Vrh Dno