Šta je novo?

Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends

kellhus

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
06.12.2013
Poena
69
Poslednja izmena:
Lepo, nije da sam fan DW serijala previse mi je repetitivan, ali posto ovakvih igara nema na PC-u onda je cool da se odigra ponekad :)

Ovo će se sigurno igrati. Drago mi je što su japanski izdavači konačno počeli da ozbiljno shvataju PC. Još kad Koei i Romance of the Three Kingdoms strategije stavio na Steam..

Screenovi iz PC verzije.

Prilozi

• wak645W.jpg
    wak645W.jpg
    103.8 KB · Pregleda: 76
  • 466306rzj29.jpg
    466306rzj29.jpg
    253 KB · Pregleda: 96
  • 466309rtkqc.jpg
    466309rtkqc.jpg
    130.2 KB · Pregleda: 86
Odlicna vest!:)

2,3 i 5 deo nije izasao za pc, ali zato savrseno funkcionise preko PCSX2 emulatora (full playable), sto znaci da se vecina DW igara moze odigrati i preko PC, na ovaj ili onaj nacin :d.

Poslednja izmena:
Samo se nadam da Koei neće previsoku cenu lupiti kao za Ninja Gaiden Z. Ako cena bude OK možda i preorderujem, port će izgleda dobar biti a igra koliko vidim baš dosta sadržaja ima (a još dobijamo kompletno izdanje, ekspanzija + izgleda većina DLCa sa konzola) i lagano par desetina sati zabave može da pruži.

PC verzija se pojavila na Steamu, trenutno je na prvom mestu po prodaji a utisci igrača su za sada koliko mogu da vidim jako dobri.:)

Cena je ipak standardnih 50€, očekivao sam malo nižu cenu pošto je port stigao malo kasnije. No dobro, kupiti će se na prvom jačem popustu..

Nazad
Vrh Dno