Pozdrav svima.Pre par dana mi je riknuo kinzu, al bukvalno.Sve sam zivo probao, ne vredi.Dakle, hocu da kupim novog misa.Kinzu me je stvarno dobro sluzio, precizan mis, nije mi padao, ali, eto, desilo se.Treba mi novi gejmerski mis, do 7k dinara.Dvoumio sam se izmedju SteelSeries Kana i Razer DeathAdder 2013.Prva opcija je naravno bio mx518 ali to se vise ne proizvodi.Cuo sam sa G400 ali mi se iskreno ne svidja mis, probao sam ga.X7 sam takodje imao pre kinzua, tako da i on otpada.Najpriblizniji sam bio odluci da uzmem novi DA, medjutim nisam cuo jos nikakvo misljenje o njemu jer je skoro izasao.Sta se desava sa bugovima oko skrola i levog klika, da li je to sredjeno ? I cuo sam takodje da je razer napravio veliku glupost oko software-a ovog misa.Cuo sam pricu kako moram da imam net da bih ga koristio, jer skida profile sa neta, nema svoju memoriju.Kanu su koristili profesionalci, ali da ne pricamo o sponzorima jer je to njihov posao i obaveza.Inace, imam podlogu ss qck+ na vi, i saku srednje velicine.Naravno, ako neko ima neki predlog za misa slobodno pisite vase utiske.Hvala unapred
)