Šta je novo?

dvix problem

Brlja ti player ili codec. Ako koristis ffdshow u njemu imas opciju da izvrnes sliku...

Okreni monitor naopachke a titl iskljuchi :mrgreen:

Koji je OS ? XP ?
Stavi noviju verziju kodeka pa pokusaj...

a koji player koristis?

meni winamp okrece sliku ,a svaki ostali player radi ok (osim radlighta koji secka iz nepoznatog razloga)

sirius je napisao(la):
Znaci titl ide normalno ,a slika obrnuta???????

Meni je svojevremeno samo titl isao kontra i to na najbezvezniji nacin: interpunkcijski znaci sa kraja reda-recenice isli su ispred reda. Kad sam procistio Win sve se vratilo u normalu. Kod tebe verovatno brlja neko setovanje u nekom egzoticnom kodeku, ali zasto da gubis vreme na uzaludna istrazivanja zato.

Deinstaliraj sve, bukvalno sve kodeke i sve plejere,zatim stavi samo najnuznije, recimo :
3.11a, 5.01 i XviD, i jedan plejer, ti izaberi.

zormanic je napisao(la):
...

Meni je svojevremeno samo titl isao kontra i to na najbezvezniji nacin: interpunkcijski znaci sa kraja reda-recenice isli su ispred reda. Kad sam procistio Win sve se vratilo u normalu. Kod tebe verovatno brlja neko setovanje u nekom egzoticnom kodeku, ali zasto da gubis vreme na uzaludna istrazivanja zato.

Deinstaliraj sve, bukvalno sve kodeke i sve plejere,zatim stavi samo najnuznije, recimo :
3.11a, 5.01 i XviD, i jedan plejer, ti izaberi.

Deinstalirao sve pa ponovo instalirao ,i rijesio problem.
Hvala svima na pomoci

Ma to uvek pali. Ja imam samo XP (bez icega) instaliram divX5.01, MV2 Player i svi filmovi rade perfektno!!!

Nazad
Vrh Dno