Šta je novo?

Dvi ??????

• Začetnik teme Začetnik teme Worf
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Worf

Čuven
Učlanjen(a)
04.03.2004
Poena
620
Zasto je bolji monitor sa DVi ulazom od obicnog? Nije mi jasno.
Hocu da kupim neki od 17 inca LCD ali ne znam koji. Bas me briga osvetljenje, ionako uvek drzim brightness na nuli, neka bude do 350 evra, i ako znate da mi kazete gde ima na cekove da se uzme. Hvala

Ustedis 2 Anologno/Digitalne konverzije. U teoriji bi trebalo da da bolji kvalitet slike.

Što se tiče firmi koje prodaju monitore, overi PCBerzu, imaš i adrese i telefone, pa vidi...

Inače, moja preporuka je LG 1730B :wave:

nIce Cream je napisao(la):
Ustedis 2 Anologno/Digitalne konverzije. U teoriji bi trebalo da da bolji kvalitet slike.
Nije samo teoretski bolji kvalitet slike vec i u stvarnom zivotu.Ja imam pomenuti LG 1730B i primetna je razlika digital-analog.Ako ti nije prevelika frka za kes dodaj i uzmi monitor sa DVI i neces se razocarati.Pozdrav

Jos jedan glas za 1730B, jedino sto nisam primetio neku razliku izmedju analognog i DVI...

Prole je napisao(la):
Jos jedan glas za 1730B, jedino sto nisam primetio neku razliku izmedju analognog i DVI...
Evo ti banalan primer pa pokusaj i proceni.Postavi neku sliku losijeg kvaliteta u fullsreen i stavi na anologni a posle toga istu sliku pogledaj kad je na digitalnom i siguran sam da ces primetiti razliku.

Iskreno, probao sam jako kratko analogni izlaz i stvarno mi je sve isto bilo...

Nazad
Vrh Dno