Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ne drzi me za rec ali mislim da ce najobicniji dvi na hdmi adapter da odradi taj posao.
Necu da te lazem jer sam to davno probao ali cini mi se da je meni tako sa laptopa slao i audio (kroz dvi, preko adaptera na hdmi i kablom do tva).
Ne moze tako. Treba ti original ATI adapter koji se dobijao uz neke graficke karte. Cak ima i dve neke vrste A i B, koje rade samo sa odredjenim modelima.
Ovih dana bas razmisljam o takvoj kombinaciji. Naime, zelim da sa pc-a i ATI HD 4870 dovedem audio i video do monitora Philips 230C1HSB Brilliance koji na sebi ima HDMI input, DVI_D input, VGA input, audio input, earphone output, USB upstream port i USB downstream port. Da li bi sa ovom tvojom kombinacijom to bilo izvodljivo? Imas li neki link za taj ATI adapter? Kako se audio signal pridruzuje video signalu iz graficke? Pozdrav
Ne moze tako. Treba ti original ATI adapter koji se dobijao uz neke graficke karte. Cak ima i dve neke vrste A i B, koje rade samo sa odredjenim modelima.