Šta je novo?

DVI adapter ili tako nesto

pavle93

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2008
Poena
349
Ovako,

Imam monitor 245B i sad uzeo sam PS3 al me nervira ovo stalno vadjenje kablova zbog kompa pa sam hteo da pitam da li mozda neko zna da li postoji neki adapter sa 2 dvi ulaza da nakacim na monitor pa da sam saltam na adapter koji hocu uredjaj ili da menjam monitor :(

obicno to rade KVM svichevi (KeyboardVideoMouse), ima ih i sa DVI konektorima, ti su malo skuplji.

Ovako,

Imam monitor 245B i sad uzeo sam PS3 al me nervira ovo stalno vadjenje kablova zbog kompa pa sam hteo da pitam da li mozda neko zna da li postoji neki adapter sa 2 dvi ulaza da nakacim na monitor pa da sam saltam na adapter koji hocu uredjaj ili da menjam monitor :(

ako sam te dobro razumeo, onda je moj predlog - spoj monitor i pc preko analognog, a monitor i ps3 preko digitalnog ulaza. kasnije biras na "source" sta ces da koristis.

ne znam da li imas preku potrebu da i pc ide bas na dvi. grafika ti, koliko vidim, ima dva dvi, ali se to resava kupovinom kabla.

probao sam sa analognim medjutim slika je losija sto mi licno smeta,hvala vam na predlozima al verovatno cu videti da zamenim monitor za 2693hm posto on ima hdmi ulaz

Vrh Dno