Nešto beše 'onaj koji se poslednji prijavio ili zvao', ne sećam se...Sasa je napisao(la):Znam da moze, ali me zanima, koji telefon zvoni kada su oba ukljucena ?
driver je napisao(la):A koji telefon zvoni ? oba ?![]()
Koji telefon moze dve SIM kartice ?npetar je napisao(la):Znam da moze dva broja,tj. dve SIM kartice u jednom telefonu, ali ovo...?!
Poz!
ZorMi je napisao(la):Nešto beše 'onaj koji se poslednji prijavio ili zvao', ne sećam se...
][V][ATRIX™ je napisao(la):Pa zar niko nije cuo za Dual SIM kod mobtela?? Nadjite na sajtu, nemam sad link, ili na www.mobtelsrbija.co.sr
P.S. Ne mozes da zadrzis broj na ovaj nacin, vec ako se odlucis za Dual sim moras da kupis 2 nova post paid broja ... Jedino tako![]()
CccccSasa je napisao(la):Procitaj malo bolje sta se trazi, pa cek skapirati da Dual SIM sa time nema veze.
Pozdrav!
Benefon ( I to svi modeli,mislim) ima fabricki prostor za 2 kartice koje se mogu istovremeno koristiti! JA sam koristio na NOKIA-i adapter za 2 kartice ali mana je ta da kada hoces da promenis karticu moras da restartujes aparat (*3370#)! :wall:Golden je napisao(la):Koji telefon moze dve SIM kartice ?
Sasa je napisao(la):Ako imam dve kartice a samo jedan aparat je ukljucen "at the time" nemam brige.
Sasa je napisao(la):Sto ce reci.
Ako imam dve kartice a samo jedan aparat je ukljucen "at the time" nemam brige.
Ql
Pozdrav!
Major Che je napisao(la):Zvone oba i onda kad se javisn na oba imas stereo zvuk...
][V][ATRIX™ je napisao(la):Ste ce ti uopste to sto trazis? Ne vidim poentu.. :bottle:
bruyoni je napisao(la):Paaa. sve dok neko ne upali drugi fon onda tvoj ispada iz mreze.
Dejan Krstic je napisao(la):Moguce je napraviti klon kartice ali nije moguce da budu obe na mrezi.
...
Dejan Krstic je napisao(la):...
P.S. UPOZORENJE: U KRIVICNOM ZAKONU REPUBLIKE SRBIJE OVO SE ZOVE FALSIFIKOVANJE JAVNE ISPRAVE
...
Sasa je napisao(la):Alo, uja.
Oba telefona su moja, kartice su moje, broj je moj.
Nema sta neko.
Cini mi se da nisi procitao sve kako valja, a da pride kao i 99% ljudi imas na pameti samo kradju/pozajmljivanje.
Sorry ako gresim.
Pozdrav!
Paja je napisao(la):... a zvoni (ako se dobro secam) samo onaj koji prvi prijavio na mrezu (ili obrnuto - provericu danas pa napisati)...
...
][V][ATRIX™ je napisao(la):@Paja: A ko je kriv sto banke imaju lose obezbedjenje?
Paja je napisao(la):Nije tacno - oba telefona mogu da zovu, a zvoni (ako se dobro secam) samo onaj koji prvi prijavio na mrezu (ili obrnuto - provericu danas pa napisati)...
Desavalo mi se da ukljucim na dva telefona isti broj (greskom) i mogao sam da zovem sa oba aparata...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari