Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
E jel moze neko da mi preporuci koj DVD player da kupim... pare nisu problem...
Ja iskreno sam navikao na teac, mada sam cuo da su pionner i asus dobri... pa me interesuje sta je tu racno a sta reklama
Pioneer vredi svake pare ulozene! Nikad mi ni najmanje probleme nije zadao!! Zamenio sam svoj pioneer sa caletovim novim lg-em, i nakon mesec dana uzeo sam svog pionirka nazad! mnogo je bolji!
Ja sam dobio ponudu za Pioneer 117 i 119 gde je 119 jeftiniji mislim jel to moguce... ili je 117 toliko dobar da drzi cenu
e i gde moze da se nabavi liteOn DVD player-i?
Stari Pioneer-i su super(A05/105, A06/106, sa "s" ili bez). Toshibe takodje(i nove i stare).
LiteOn je odlican ako ga koristite kao CD citac. Ako ga koristite za grebovanje DvD-a, presnimavanje(kopiranje) istih ili bilo kakvu video-obradu slobodno zaboravite na njega. Isto vazi i za Pioneer- e 117/119.
ma kakvo grebovanje... ja se razmisljam oko cd citaca ili DVD citaca ali mi je devojcica rekla da uzmem DVD da bi ona mogla da gleda filmove mada ko zna mozda mi i nekad zatreba grebovanje...