Šta je novo?

Dvd

rbane

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2003
Poena
604
E jel moze neko da mi preporuci koj DVD player da kupim... pare nisu problem...
Ja iskreno sam navikao na teac, mada sam cuo da su pionner i asus dobri... pa me interesuje sta je tu racno a sta reklama :)

i meni takodje...

I ja nameravam skoro da kupim neki DVD-ROM...

Znam da je bilo postova na ovu temu, zanima me samo da li je Pioneer zaista toliko bolji od LG-a koliko je skuplji, ili je dobar i LG?

I jos nesto... Da li je stvarno Toshiba toliko dobar DVD i da li je to trenutno best-buy kod nas sto se tice odnosa performanse/cene?

Pioneer vredi svake pare ulozene! Nikad mi ni najmanje probleme nije zadao!! Zamenio sam svoj pioneer sa caletovim novim lg-em, i nakon mesec dana uzeo sam svog pionirka nazad! mnogo je bolji!
:p

I LiteOn vazi za jedne od najboljih, razmislite i o njima.

dobra ponuda ili prevara ?

Ja sam dobio ponudu za Pioneer 117 i 119 gde je 119 jeftiniji :) mislim jel to moguce... ili je 117 toliko dobar da drzi cenu
e i gde moze da se nabavi liteOn DVD player-i?

Izgleda da jedini uspem da vidim ovu reklamu na forumu :D Pogledaj reklamu na vrhu.

Stari Pioneer-i su super(A05/105, A06/106, sa "s" ili bez:)). Toshibe takodje(i nove i stare).
LiteOn je odlican ako ga koristite kao CD citac. Ako ga koristite za grebovanje DvD-a, presnimavanje(kopiranje) istih ili bilo kakvu video-obradu slobodno zaboravite na njega. Isto vazi i za Pioneer- e 117/119.

ja sam samo korisnik...

ma kakvo grebovanje... ja se razmisljam oko cd citaca ili DVD citaca ali mi je devojcica rekla da uzmem DVD da bi ona mogla da gleda filmove :) mada ko zna mozda mi i nekad zatreba grebovanje...

inace...

Kada sam ja poslao pitanje za liteOn citace onda sam i j primetio reklamu na vrhu :)

Nazad
Vrh Dno