Šta je novo?

Dvd...

Vuk Kovacevic

Čuven
Učlanjen(a)
19.06.2002
Poena
619
Molim vas ko ima iskustva da mi preporuci DVD-ROM drive, trenutno imam pioneer 106 slot in.... nista ne valja

Hvala

Vuk Kovacevic je napisao(la):
Molim vas ko ima iskustva da mi preporuci DVD-ROM drive, trenutno imam pioneer 106 slot in.... nista ne valja

Hvala

Pioneer SCSI 303S Slot-in 6x/32x

"Zar ima bolji DVD od Pioneer-a?". :p Salu na stranu, ali obzirom da sam promenio par komada u zadnjih par godina, mozda bi bilo bolje da nam preciznije manifestujes svoje ne zadovoljstvo njime. Mozda i nije sve tako crno. Mada u diskusijama tipa "sta je bolje?", uvek se pozivam na svoj signature.

:D

pazi prvo necu scsi nego ide :)

drugo... problem je u tome sto mu motor koji okrece CD jako glasan nekada pa mi cak zuji u zvucnicima zbog njega, tesko cita cd-ove... POGOTOVO ako je malo grecnut.

inace taj dvd je star 2 meseca, jako cist, neznam koji mu je....

Uz njega imam i SONY CDRW 32x10x40 CRX185E1 koji radi fantasticno, cita cak i izgrebane cd-ove bez problema...

bas mi je krivo sto pioneer ne radi kako bi trebalo :(

Interesantno, i mene zanima da li ima neko slicna iskustva sa tim modelom Pioneer-a, jer sam planirao bas taj da uzmem u neko dogledno vreme

imao sam ja isti taki pre ovoga samo sto je bio TRAY ne SLOT-IN, radio je savrseno... nema mu mane!!!!!

pa sam ga prodao i uzeo taj slot-in....

Lako je preporuciti SCSI kad je 10x skuplji od IDE-a.

Moja preporuka Liteon (nema boljeg, samo je malko bucniji) ili LG (najbolja cena, malko manje bucan)

Ako hoces dobar DVD koji ce da cita kako treba , da ne klikce (imam Slot in Pioneer i hocu da izludim, vec se pokvario) i da je tisi od doticnog uzmi Toshiba-u. Znam da se tesko nalazi kod nas ali uredjaj je odlican!

Ja imam već godinu ipo dana 16s Pioneer, i radi odlično. Ne čuje se, sve čita ko lud. Zna da naiđe takva serija plejera da ne znas sta te je snašlo. Moj drugar je kupio PC 4-5 meseci posle mene, ja sam mu preporučio da uzme 106s, ali ispostavilo se da je posle par nedelja rada, crk'o mehanizam, i otišlo sve dođavola :(

Šta ćete. tako naiđe...

Vuk Kovacevic je napisao(la):

Hvala

moj 115 vec 2 god radi savrseno! :D Ne dere se, cita sve bez problema i brz je! uzeo sam skoro LG (pre 2 meseca), a ovaj sklonio.... Pre 2 nedelje sam opet vratio pioneer jer nisam bio zadovoljan LG-em :(

Vrh Dno