Šta je novo?

DVD to HDD?

Tripko

Čuven
Učlanjen(a)
17.12.2001
Poena
619
Koji program koristiti za kopiranje celokupnog diska (bez kompresije) na hd?
Nisu potrebne nikakve napredne opcije, jednostavno da kad iznajmim par dvd-ova, mogu posle k`o chovek da ih gledam sa kompa!

P.S. Brzina je najvazniji faktor! :whip:

Poz

Pazi, DVD Dekripter je ok ako su diskovi ocuvani, medjutim, meni se desilo jednom da zbog malog ostecenja disk nije mogao da se procita na nekom mestu i DVD Decrypter je prijavljivao gresku i prekidao proces. Ako je film region free, opusteno mozes da ga kopiras i kao data disk. Nemam bas puno iskustva sa tim kopiranjem, svega par filmova sam probao ali ovo je neko moje pocetno iskustvo.

Sto se brzine tice > otkljucani drajv i brzinska specifikacija istog su glavni ogranicavajuci faktori.

"dvd shrink" za prebacivanje na hard,a ako su zaštićeni onda će ti trebati neki program koji to uklanja,ja koristim anydvd

DVD Shrink ima decryptor u sebi, uz to je freeware. Kopiranje se svodi na setovanje 'no compression' i zadavanje direktorijuma.

dvd decrypter definitivno... to cisto kopiranje NE moze da prodje, bez obzira na region free, osim ako su piratski diskovi... cc onda necemo dalje da pricamo da ne sirimo pirateriju |P uz anydvd moze cist copy...
mada slazem se sa zormijem... moze i dvd shrink |], a po meni je zgodnije da odmah sto skines skratis na 4.5gb, jer ces mozda pozeleti da narezes...
sa floydom se ne slazem, ja sam vrlo lepo lotr i jos tonu originalnih filmova kopirao sebi, cistim dvdshrinkom |>, a svi su, jel, zasticeni... dvd shrink radi skidanje zastite... ako si mislio na regionalnu zastitu, to je opet bolje resiti firmware-om

Probao DVD decryptor-om ali nema zvuka, ceo AoudioTS folder prazan! :-( U properties-u dvd-a pishe 8,2Gb, toliko dobijem i na hdd-u, ali no sound!

Poz
Tripko

Audio_TS folder je valjda predvidjen za audio DVDove, tj. uvek je prazan kod filmskih.

ZorMi je napisao(la):
Audio_TS folder je valjda predvidjen za audio DVDove, tj. uvek je prazan kod filmskih.

Bas tako, samo kod DVD-Audia.

LOL za prazan AUDIO_TS :D
Sve shto ti treba se nalazi u VIDEO_TS, u vob-ovima.

andjelkoyu je napisao(la):
Pazi, DVD Dekripter je ok ako su diskovi ocuvani, medjutim, meni se desilo jednom da zbog malog ostecenja disk nije mogao da se procita na nekom mestu i DVD Decrypter je prijavljivao gresku i prekidao proces. ....

??? Pa ja sam upravo koristio DvD Decrypter za ostecene diskove. Posle odredjenog broja pokusaja on prijavi da neki sektor ne moze da se cita, ja mu kazem da ga sam koriguje. Ponovo narezani diskovi sa takvim ispravkama su odlicni!

Ne znam, mozda je doticni primerak filma bio mnogo losh. :D

A verovatnije je da verzija DD nije bila korektna; chuo sam da su neke verzije pravile problema (kod nekih). Moze biti da je to bas kod mene i bio slucaj, ali k'o sto vec rekoh, nisam se time previse bavio & experimentisao. ;)

zerbah je napisao(la):
LOL za prazan AUDIO_TS :D
Sve shto ti treba se nalazi u VIDEO_TS, u vob-ovima.

Pa nenalazi se bash sve, nema zvuka, a poshto nisam upucen u tematiku, logicho sam predpostavio da se audio i video deli na posebne foldere! Sorry for the ignorance! :trust:

Inache ako ima neki korisni link, moze na pm.

Poz

nemam pojma ja samo napravim virtualni cd i kad hocu da pogledam dvd samo ga "ubacim" u Fantoma i uzivam

pih,nisam znao da dvdshrink uklanja zaštitu...onda još jedan + za njega

@Rastafarian: Koji program koristish za virtualni cd?

Pa vec je rekao - Fantoma, mada i WinIso moze da posluzi...

Nazad
Vrh Dno