Šta je novo?

Dvd Sa Harda Trokira Helllp!!!

volk

Slavan
Učlanjen(a)
06.04.2006
Poena
301
Kad p[rebacim DVD film ili bilo koji DVD materijal na hard i pustim ga sa harda
krene lepo ali pocne da trokira posle par minuta. Instalirao sam vise DVD plejere ali se na svima desava isto. Divx filmovi i ostali AVI materijal ide lepo iz Divx plejera. Amd Athlon 2100+, LITE-ON DVD-RW, Ati Radeon 9200 SE. U cemu je problem. Hvalla unapred z:)) ! :crash: :crash:

koji hard disk? Koji chipset, drajveri?
Kad si instalirao Windows XP? Jel defragmentiras hard disk?

volkin

Hard je maxtor 6 SCSI Y080l0 80 GB.D rajvere sam skinuo relativno skoro za graficku: wxp-w2k-catalyst-7-94-030917m-011434c,. Ali DVD materijal trokira i sa LITE-ON-a isto tako :crash:

pisite , pisite nesto pllllllz !!!!
Ne smem da reinstaliram sistem jer imam samo jednu particiju na hardu i 60 GB vrlo bitnih poodataka, nemam kako da uradim back up

Ne razumem kako trokira i takodje ne razumem kako ne mozes da uradis back up.Koliko sam razumeo sistem normalno radi osim kada pustas filmove u dvd formatu sa hdd.Vidim imas dvdrw pa ako su ti ti podaci toliko vazni nasnimi ih.

Kojim programom skidas DVD Video na HDD?
Koji DVD player koristis? Da li ti je ispravan DVD-RW?
Daj nam vise informacija...

Meni je sve jasno -- disk ti je prepunjen i fragmentiran do zla boga. Pre nego sto napravis neko ozbiljnije ****** odnesi ga kod nekog strucnog ko ima rezac i dosta slobodnog prostora na svom disku neka prebaci tvoje fajlove kod sebe i neka ih odatle nareze. Imao sam ovakvu situaciju proslog vikenda, devojka je imala rezac ali nije mogla da reze sama backup jer je disk toliko usporio da je pucalo rezanje. Reseno je tako sto je disk prebacen kod mene, backupovan, ispraznjen, defragmentiran i sad radi normalno.

Manje je verovatno da je poceo da otkazuje. To mozes videti ako skines na primer Everest i pogledas SMART parametre. Ako ima realociranih sektora znaci da mu nije dobro.

OK audio freak You re right. kad sam pokusao Defragmentaciju , ona nije bilka moguca jer sam imao isuvise mali procenat slobodnog prostora. Najverovatnije je to u pitanju - skidam hard pa ga backapujem na poslu, Javljam se za par dana .
Thank you

Nazad
Vrh Dno