Šta je novo?

DVD-RW Plextor 708

Daki77

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2004
Poena
620
Da li mozda neko ima informaciju moze li se u Beogradu naci DVD rezac Plextor 708 (izvinite, ne znam detaljno oznaku, ali ko zna zna :) ) , gde i po kojoj ceni! Naravno, dobrodosla su i iskustva sa ovim rezacem, ako ga neko vec ima!

Daki77 je napisao(la):
Da li mozda neko ima informaciju moze li se u Beogradu naci DVD rezac Plextor 708 (izvinite, ne znam detaljno oznaku, ali ko zna zna :) ) , gde i po kojoj ceni! Naravno, dobrodosla su i iskustva sa ovim rezacem, ako ga neko vec ima!

Ja imam ponudu iz Coresa za isti. Samo ne znam da li je stvarno toliko dobar? Region free i ostalo... A u medjuvremenu se pojavio i noviji model PX-712A.

E, cuo sam i ja za tu 12-icu, ali su u SK "bunuli" cenu od 190e....a ja za 708-icu planirao oko 220e!!! :)

BTW, verovatno si citao user's review-e na net-u - odavno jedna komponenta (dostupna i obicnim smrtnicima) nije toliko hvaljena!!!

a koliko su ti trazili za plextor ovi iz cores-a ?

Px708a

nesto preko 11000 ali to je sa popustom za firmu jer mnogo robe uzimamo kod njih

Prema stranim forumima firmware 1.5 je veeeoma bagovit.... i uredjaji sa ovom verzijom su povuceni iz prodaje, zato operz da neki skrat ne uleti kod nas po obicaju!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno