Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
U pitanju je compaq armada m700 (p2 400mhz), crko je dvd-rom, pa me zanima gde moze da se nadje, jer su mi rekli da je to vrlo teshko nabaviti kod nas.
Vidim da je tema odavno ali posto niko nije dao neko konstruktivno resenje, 'ajde i ja malo da kukam. I ja imam COMPAQ Armada M700 P3 na 900MHz i prezadovoljan sam kako radi, uz malu nadogradnju memorije extra je ne bi je dao za bilo koji P4. Problem je u tome sto je optika riknula, a jos veci sto je optika SCSI kao i HDD. Nigde nisam uspeo da pronajem neki opticki uredjaj da kupim pa ako neko ima neke informacije, makar nesto polovno, neka pise ovde ili na [email protected]. Isto tako, prilikom jednog rostiljanja, slusao sam muziku na njemu i kad sam posao kuci nekako mi je ospala baterija iz lezista i pukla. Nikad vise nije radila a pokusao sam i kod par majstora niko nije uspeo da je popravi. Ako moz negde da se nadje da s kupi baterija neka mi neko pise. hvala unapred