ebe je napisao(la):DVD2AVI skida samo ton, ali pravi delay od nekih 15 sekundi.
ebe je napisao(la):DVD2AVI skida samo ton, ali pravi delay od nekih 15 sekundi.
Drunk Devil je napisao(la):To ti se desilo sigurno jer nisi pazio - na primer Warner ima pre svakog filma logo od oko 13 sekundi, koji treba odseci. Vidi se po brojachu vremena koji krece opet od nule nakon logoa.
Drunk Devil je napisao(la):Bane, molim te da na pametujesh...
Drunk Devil je napisao(la):Sigurno vishe od tebe u ovoj stvari.
Bane je napisao(la):Ne shvatam shto si ovako odgovorio... Jer sam samo pokushao da objasnim da se u nultom VOB-u uvek nalazi DVD meni (u obliku vezanih BMP-a), razno logoi za copyright i obaveshtenje FBI-a, a ponekad i shpica filmeske kompanije. Ako razvijesh nulti VOB, mozesh i sam da pronadjesh sve ovo.
Nemoj biti bash toliko siguran
Bane
Drunk Devil je napisao(la):To sto ti kopirash DVD-e, a ne radish konverziju u AVI upravo jeste pokazatelj da nemash iskustva u ekstrakciji i konverziji.
Bane je napisao(la):Iskoristicu rechi pokojnog Bate Stojkovica iz predstave "Profesionalac":
- Ti ne znash ko sam ja?
Bane
Drunk Devil je napisao(la):Bez uvrede, ali imam utisak da ti bash nije sasvim jasno o chemu je ovde tachno rech.
Bane je napisao(la):Ja se izuzetno retko ukljuchujem u rasprave, i to radim jedino kad mislim da mogu neshto da pojasnim ili pomognem, a ne da komentarishem....
Bane
Golden je napisao(la):Kako izripovati LPCM audio sa DVD-a ?? Flask i jos poneki nevide taj zapis!
Da li treba ripovati drugacije ili sta ovde fali ?
A mi se ovde raspisaliebe je napisao(la):Ma ljudi dve je OK. Greskom sam u flasku odabrao spanski audio track. Skinuo sam sa neta AC3Tool, skinuo sam engleski audio i sad je sve u redu. Nisam hteo da flaskujem iznova i video zbog svoje nepaznje.
Koristio sam DVD2AVI ali sam program nevidi tj. nedaje mi opciju da snimim u WAV, a kada napravim fake avi opet istoDrunk Devil je napisao(la):He he... zaboravi Flask i koristi pravu stvar - DVD2AVI...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari