Šta je novo?

DVD rezac

zoki

Čuven
Učlanjen(a)
17.06.2002
Poena
620
Ako iko zna gde ima da se kupi u gradu jedan od sledecih DVD rezaca nek mi javi:
Sony DRU-500A
Pioneer A-05 ili ti A-105 (to je isti model)
Teac DV-w50E
Ako neko nadje Sonija ima interesente ya 3 komada, a u slucaju neki od ova druga dva 2 komada. Naravno bitna je i cena.
Pin Comp. su obecali da ce imati Teac modele ali ne znaju tacno kada i bice oko 300 evra. Pioneer sam cuo da ce dobiti NT Soft, ali ne zna se kada ni po kojoj ceni. SDony niko ne nudi iako je trenutno najbolji uredjaj na trzistu. Ako neko ima neku semu nek mi javi. Obavezna je garancija.
Zoki 063-262-489

zoki je napisao(la):
Ako iko zna gde ima da se kupi u gradu jedan od sledecih DVD rezaca nek mi javi:
Sony DRU-500A
Pioneer A-05 ili ti A-105 (to je isti model)
Teac DV-w50E
Ako neko nadje Sonija ima interesente ya 3 komada, a u slucaju neki od ova druga dva 2 komada. Naravno bitna je i cena.
Pin Comp. su obecali da ce imati Teac modele ali ne znaju tacno kada i bice oko 300 evra. Pioneer sam cuo da ce dobiti NT Soft, ali ne zna se kada ni po kojoj ceni. SDony niko ne nudi iako je trenutno najbolji uredjaj na trzistu. Ako neko ima neku semu nek mi javi. Obavezna je garancija.
Zoki 063-262-489

Imam info (ako je tacan) da bi TEAC trebalo da stigne ubrzo u PC Centar (pominje se i slicna cena - mozda nesto ispod 300EUR-a)...
Zadnje cene koje znam za Pioneer A-04 i A-05 su bile dosta vece...
Mislim da bi nesto Asus-a (TEAC?) trebalo da stigne u Pakom...

!

Sony DRU500A se trenutno nudi samo u Japanu i Americi, mada su najavili prodaju u Evropi (Nemacka i Austrija) do kraja Januara, a za Jugoslaviju niko nista ni nespominje, P@ja a sto se tice Asus-a to je iskopirani Pioneer A04 a ne Teac?

Ljudi, sta ce vam DVD rezaci? Ispravite me ako gresim, ali kako kapiram ne sa njima jos ne mogu da se koporaju DVDovi jer su valjda oni veceg kapaciteta?

DVD-ovi se vec uveliko kopiraju. Jedina razlika je sto se radi smanjivanja kapaciteta originalnog filma izbacuju dodatni materijali kao i sinhronizacija na druge jezike. Licno posedujem par filmova koji su DVD kopije i platio sam ih 500 din svaki.

JOBAH je napisao(la):
Ljudi, sta ce vam DVD rezaci? Ispravite me ako gresim, ali kako kapiram ne sa njima jos ne mogu da se koporaju DVDovi jer su valjda oni veceg kapaciteta?

Cak i nemoras da smanjujes kvalitet ali onda mora da ide na dva diska, kvalitet je identican originalu. Meni treba da prebacivao materijale sa SVHS ili VHS na DVD.

.

zoki,
u tom slucaju sacekaj Sony DRU500A ubedljivo najbolji DVD rezac koji radi sa oba formata, a cena je zanemarljivo veca od Pioneer-a. Ako imas nekog ko moze da ti nabavi iz Amerike mozes ga pazariti odmah, a cinimi se da su se pojavili i u Evropi proveri na www.computeruniverse.net
Pozdrav!

Kakve su cene praznih medija za DVD?

Gde mogu da nabavim neke rezane DVD? Ako neko ima neki spisak filmova, mozemo da se cujemo preko pm za dogovor...

Nazad
Vrh Dno