Šta je novo?

DVD rezac problem

jovan_novko

Cenjen
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poena
154
Imam Pioneer DVD-RW 111D...E sad u poslednje vreme mi stalno javlja gresku pri rezanju diskova...tj. on nareze disk do odredjenog dela i posle toga javi gresku i izbaci ga. Inace koristim nero 8...probao sam i sa jos jednim programom...sad sam zaboravio ime...narezao je 1,2 diska normalno i onda je i on poceo da baguje. Zna li neko u cemu je problem????

koju gresku pojavljuje?

To je prilično mator model i logično je pretpostaviti da je dugo služio te da mu je i oslabio laser. Može se pokušati sa čišćenjem, al' imajući u vidu da nova optika košta oko 1600 din...

@TheCyA Sad sam zaboravio koja je greska u pitanju...nemam praznih diskova da probam..
@magick Pa pretpostavio sam i ja to, ali fora je sto on uvek na istom mestu prekine da reze...imam 10-tak diskova na kojima je uvek na istom mestu prestanak upisa...E a i fora je sto ono sto je narezao na disku, tih nekih 40 %, radi savrseno...

Poslednja izmena:
Koliko si diskova narezao s njim? amortizovao se vreme ja za novo.

E sad mi je drugar doneo prazan disk i probao sam da narezem neke filmove cisto da bih napisao koja je greska i on je bez problema narezao disk. Inace diskove koje koristim su standardni verbatim...
Znaci ne verujem sta se desava.... :))))

Mozda je razlika +R -R. Meni nije hteo da reze -R a reze +R

Ma to je neki shkart od diskova predvidjen za bacanje opet zavrshio na nasem trzistu.

Nazad
Vrh Dno