Šta je novo?

DVD rezac, koji, gde?

bgillegal

Čuven
Učlanjen(a)
14.08.2003
Poena
620
Znaci planiram kupovinu dvd rezaca... bitno mi je da je jeftin i pouzdan...koji bi ste mi preporuchili? ako nije problem da se kaze i cena novog uredjaja kod nas?

NEC ND2500A ili onaj novi 2510 koji je snima i DVD diskove veceg kapaciteta.

IMa milion tredova o tome. Pogledaj samo prve 2-3 strnanice i bice dovoljno

mada ja mislim da su ovde navedeni skoro svi, nedostaje samo lg izgleda da je najgori.

Pioneer 107D oko 72evra.Za vise informacija pogledaj na pc berzi.

Pioneer ili Nec 2500... Ja bih pre uzeo NEC, iako imam Pioneer

Kako to? Nisi zadovoljan Pionirom?

Inace, ko je citao onaj test na benchmarku izgleda da je najbolji po rezultatima LiteOn...

Da, ako imas srece da ubodes ISPRAVAN liteon, tj. da imas vise srece od mene.

nec 3500 u pcimpulsu 82 evra totalno OEM

Po mom licnom iskustvu i testu buga, liteon je jako dobar...

Ja sam uzeo Pioneer 107D i mogu samo da ga pohvalim Narezao sam nekih 70-80 DVD-ova ( dakle nikakva znacajna kolicina), dobar broj od toga su DVD filmovi, rade u jedno 5-6 stonih DVD-ova razlicitih proizvodjaca, do sada su ih svi citali, nema problema. Rezem ih sa 4X na Princo DVD medijima ( oni na stapu), svi su citljivi OK, dakle i pri kraju diska ( neki ovde tvrde da Princo ima problema sa podacima >3.5GB), a kako ce biti za 1-2 godine mislim da je rano sada o tome.
Sve u svemu preporuka.

Edit: Firmware je 1.13, neki su ranije imali probleme sa starijim, ali to je bilo sa onima 1.00, 1.01, 1.02 negde do 1.05
Svi novi su sad sa 1.13 tako da nema vise onih tripova sa "nestajanjem" iz Device Manager-a!

Poslednja izmena:
DVD rezac

Ja sam uzeo Samsunga TS-H542A, sto znaci 12x dvd+r, 8x dvd-r, 4x +-rw, 40x cd-r, 24x cd rw. Promenio sa FW sa TS01 na TS03, i jedini potencijalni problem je u podrsci divljih medija. Nece da ih reze deklarisanom brzinom, posto ih FW ne prepoznaje kao takve. Takodje, 12x dvd+r se ne moze naci kod kod nas jos uvek. Na Plextor mediji 8x + i - radi kao lud, vrlo je tih, ocitava sve medije, a kosta izmedju 72 i 75 evra. Ako si zainteresovan, pitaj u ERC Comm. Comp. za nabavku, mada im je prva serija nestala u vidu lastinog repa. E da, pakovanje je naravno OEM, sa audio kablom...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno