zoki je napisao(la):Mozes da uzmes i Sony dru 500 on je i + i -. Medjutim kod nas ti je pitanje kojih medija ima. Kod nas su ti rasprostranjene - medije. + medija ima vrlo malo a i paprene su.
zoki je napisao(la):Mozes da uzmes i Sony dru 500 on je i + i -. Medjutim kod nas ti je pitanje kojih medija ima. Kod nas su ti rasprostranjene - medije. + medija ima vrlo malo a i paprene su.
blue je napisao(la):Uzmi pomenuti Sony, podrazava oba standarda a kosta samo 320 evra (iako je dual kosta manje nego modeli koji podrzavaju samo jedan od standarda).
Amon_Ra je napisao(la):Jel se bavi neko[zoki?] rezanjem za kesh na dvd-u, kako se krecu cene?
zoki je napisao(la):...
Ako mislis na filmove to ne radim, jedino ako neko donese svoj DVD da mu ga iskopiram.Uzmem 2 evrica po disku samo uslugu. Diskove obicno ljudi donesu svoje. Mene zanima samo muzika (koncerti i spotovi). Toga imam.
Ako mislis na filmove to ne radim, jedino ako neko donese svoj DVD da mu ga iskopiram.Uzmem 2 evrica po disku samo uslugu. Diskove obicno ljudi donesu svoje. Mene zanima samo muzika (koncerti i spotovi). Toga imam.
Amon_Ra je napisao(la):Jel se bavi neko[zoki?] rezanjem za kesh na dvd-u, kako se krecu cene?
Moze brate, javi se 063-262-489. Sto se tice tih sto rezu za 5 evra imao sam priliku da ih vidim. Nemam nista protiv njih ali im pola ne radi u stand alone plejerima. Omot im je na pljuckavcu shit kvaliteta, moj je laser kopir kunzruk sjajni 160 grama i svaki je citljiv. Spisak saljem svima zainteresovanima veceras na mail.Amon_Ra je napisao(la):Hvala na informacijama...
Ja sam u fazonu da ispazarim jedan DVDRW na koji bi ubacio sve programe koje koristim. zoki jel bi ovo uradio - znaci donesem ti taj dvdrw i mojih 3-4 cedeja i da to prebacis na taj rw.
E da, i hocu procenat od ovih koncerata sto si ljude nalozio.... :mrgreen:
Moze brate, javi se 063-262-489. Sto se tice tih sto rezu za 5 evra imao sam priliku da ih vidim. Nemam nista protiv njih ali im pola ne radi u stand alone plejerima. Omot im je na pljuckavcu shit kvaliteta, moj je laser kopir kunzruk sjajni 160 grama i svaki je citljiv. Spisak saljem svima zainteresovanima veceras na mail.
napisi mi e-mail adresu ne snalazim se bas najbolje sa ovim novim forumom i saljem.||NeX|| je napisao(la):I meni spisak koncerta!
napisi mi e-mail adresu ne snalazim se bas najbolje sa ovim novim forumom i saljem.
merlin je napisao(la):Gde ima kod nas da se uzme taj Sony DRU500?
Bane je napisao(la):...
Pa nioje bash manje... Pioneer DVR-105 koshta oko 240€.
Bane
napisi mi e-mail adresu ne snalazim se bas najbolje sa ovim novim forumom i saljem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari