pa vidi ja ga konkretno nemam,ali imam par ljudi koji ih imaju.Detaljno sam u nekom od postova u ovoj temi opisao Sony 210 model,i postavio sam slike.
Generalno ovako,uzmi neki proveren brend recimo nek ti Sony/Panasonic/Pioneer budu imperativ.Vidi ovde se jedan od korisnika zalio da mu ne cita neke diskove(dal DVD+RW ili tako nesto) Daewoo rekorder koji se jeftino prodavao u Eltimu.
S'druge strane primamnjiv je gore pomenut Xoro,pogotovu zbog prisustva divx reprodukcije,ali jos ne podrzava titlove.
Inace da nova je tehnologija,upravu si,racunaj da neces moci u real time-u da presnimavas,tj.moraces disk da snimis do kraja pa eventualno da editujes snimnjen materijal,hocu reci neces moci kao kod vhs-a da snimis to i to,pa da ako ti se nesto ne svidja premotas malo unazad pa presnimis.
U svakom slucaju opcija sa HDD-om je najbolja,ali ona idalje strasno udara po dzepovima,ako imas 500-tinak evorva za ovaj uredjaj,onda svakako idi na model sa HDD-om.Tu je Pioneer bio best buy sa 520H modelom,sad ima i njegov naslednik 522 cini mi se u svakom slucaju performanse skoro iste isti HDD,jedino se razlikuju sto taj noviji ima podrsku za snimanje na dvoslojne diskove.
Ovaj gore pomenut Sony ima manu u vidu bucnijeg coolera,koji ima karakteristicni zvuk zujanja koji meni smeta,nekom opet ne(mozda tebi nece),on je oo 250 eur,i verovatno uz Panasonic model 10 best buy bez HDD-a koji se moze naci kod nas.
Eto ti reci neki okvirni cenovni rang pa da suzimo izbor.